GTA 6: Surpriza OFICIALA Venita de la Rockstar pentru Fani

GTA 6 website

GTA 6 e foarte aproape de a avea primele informatii anuntate in mod oficial, cei de la Rockstar Games facand in mod oficial ceva care ne arata ca ei se pregatesc pentru a bucura foarte multi fani in aceasta perioada in care foarte multa lume ramane in case.

GTA 6 are domeniul gtavi.com cumparat de catre Take Two, compania care detine Rockstar Games, iar daca pana recent acesta redirectiona oamenii cate website-ul celei din urma, incepand de ieri acesta a devenit de sinestatator, afisand doar eroare de conectare.

GTA 6 pare sa aiba pregatite informatiile pentru lansare, posibil chiar si un website special in care sa fie prezentate toate, iar asta pentru ca alt motiv pentru a nu mai redirectiona domeniul acela spre un alt website nu exista in momentul de fata.

GTA 6 prezentat cu un website intreg in care sa fie afisate informatii cu privire la noul joc nu este ceva care sa nu fie credibil in momentul de fata, mai ales ca vorbim despre singura metoda prin care jocul poate fi anuntat, conferintele de prezentare fiind imposibil de realizat.

GTA 6 website domeniu

GTA 6 avea zvonita pentru astazi o prezentare oficiala, iar multumita schimbarii pe care am vazut-o pentru domeniu, e foarte posibil ca acest lucru sa se intample si Rockstar Games sa dezvaluie surprizele pentru joc intr-un nou website peste doar cateva ore.