LUNA: Imaginea RARA de la NASA care a Impresionat Multa Lume

LUNA apare intr-o imagine rara de la NASA care a reusit sa impresioneze foarte multa lume, iata cum a surprins agentia spatiala intreaga planeta cu ea.

LUNA saturn

LUNA a fost surprinsa intr-o imagine destul de rara, si asta a surprins foarte multa lume pentru ca vorbim despre ceva care nu se intampla prea des, iar atunci cand se intampla, merita avut in vedere. Mai exact, in imaginea de mai jos puteti vedea LUNA surprinsa intr-o imagine care o face sa semene mai mult ca planeta Saturn decat ca satelitul natural al Pamantului, ceva ce ne arata ca uneori putem vedea lucruri spectaculoase chiar si uitandu-ne spre cer.

LUNA a devenit vizibila intr-un asemenea mod multumita faptului ca in miscarea sa in jurul pamantului, ea a fost surprinsa chiar cand o serie de nori ii taiau mijlocul, si generau impresia ca are inele ca planeta Saturn. Cei de la NASA au publicat imaginea in cursul zilei de ieri pentru intreaga lume, iar desi imaginea in sine nu are calitate chiar atat de buna, putem vedea totusi foarte clar cat de frumoasa poate fi LUNA cand este surprinsa in asemenea moduri.

LUNA: Imaginea RARA de la NASA care a Impresionat Multa Lume

LUNA saturn imagine
Imagine facuta de Francisco Sojuel.

LUNA este in centrul foarte multor discutii in momentul de fata, iar asta pentru ca NASA avea o serie de misiuni planificate pentru satelitul natural al Pamantului, iar din pacate unele dintre ele trebuie amanate. NASA si-a trimis toti angajatii sa lucreze de acasa dupa ce doi au fost confirmati ca fiind infectati cu noul Coronavirus saptamana trecuta, iar mai apoi s-a luat decizia ca unele dintre proiectele la care se lucra, chiar si pentru LUNA, sa fie amanate.

LUNA era in centrul unui proiect al NASA in baza caruia trebuiau trimisi noi astronauti acolo pana in 2024, insa avand in vedere ca munca inginerilor este serios afectata de Coronavirus, acest obiectiv e cam imposibil de atins. NASA a recunoscut faptul ca nu poate ajunge pe LUNA chiar atat de repede precum isi imagina, astfel ca ramane sa reia planurile dupa ce pandemia de Coronaviru se va incheia, asta daca anul acesta vom avea parte de asa ceva.

LUNA este vazuta ca un punct posibil de plecare in misiunile oamenilor catre planeta Marte, iar imagini precum cea de mai sus ne dau incredere ca vom vedea mai multe misiuni importante in viitor.