Netflix NU MERGE in Romania si alte tari de pe Tot Globul

Netflix NU MERGE

Netflix este in momentul de fata indisponibil atat in Romania, cat si in alte tari de pe glob, cea mai mare platforma de streaming video la cerere devenind indisponibila fara vreo explicatie pentru cei care vor sa vada filme si seriale.

Puteti vedea mai jos eroarea pe care o afiseaza Netflix la momentul scrierii acestui articol, iar problema se manifesta cu intermitenta, reincarcarea paginii afisand intermitent erorile, semn ca se lucreaza la infrastructura din spatele sau.

Netflix afiseaza o eroare care sugereaza faptul ca se lucreaza la serverele din spatele platformei de streaming, poate pentru a creste infrastructura, a rezolva probleme, sau a implementa functii noi.

Avand in vedere ca problema apare cu intermitente, e posibil ca temporar sa reinceapa sa functioneze normal, iar mai apoi sa reapara problema pe care o vedeti in imaginea de mai jos, oameni din diverse zone de pe glob raportand deasemenea dificultati in folosirea platformei.

netflix mort

Indiferent ce probleme ar avea Netflix in acest moment, ele sunt mai mult ca sigur doar temporare, si vor fi rezolvate cat se poate de repede, permanent, pentru ca totul sa functioneze fara oprire.

UPDATE: Se pare ca situatia a revenit la normal. Compania a confirmat problemele cu platforma sa, si faptul ca in unele cazuri indisponibilitatea a durat chiar si o ora.

“Unii dintre membrii noștri din SUA și Europa nu au putut utiliza Netflix prin intermediul site-ului nostru web pentru aproximativ o oră în această dimineață/seară. Problema este acum rezolvată și ne pare rău pentru inconveniente. ”