Apple Analizeaza Amanarea Lansarii iPhone 12 din Septembrie

apple amanare lansare iphone 12

Apple analizeaza posibilitatea de a amana lansarea iPhone 12 din septembrie, iar asta vine de la surse din din cadrul partenerilor companiei americane, dupa ce ieri am aflat ca inca nu a fost finalizat procesul de pregatire al prototipurilor pentru noua serie.

Apple ar fi avut discutii interne cu unii dintre angajati cu privire la o posibila amanare cu cateva luni a lansarii noilor modele de telefoane iPhone, temandu-se ca acestea nu vor genera vanzarile asteptate din cauza situatiei generate de Coronavirus.

Desigur ca si o posibila lipsa a stocurilor e o problema, iar cum Apple vrea sa lanseze mai multe modele, inclusiv unele 5G, compania se gandeste cum sa organizeze totul astfel incat telefoanele sa aiba succes, mai ales primul model cu aceasta tehnologie lansat de ea.

Apple dorea sa finalizeze prototipurile iPhone 12 pana la final de martie, amanand termenul initial, si a fost obligta sa faca asta iar pentru luna viitoare, si a inceput sa le spuna unor parteneri sa amane productia de componente cu doua, pana la trei luni.

“Deoparte constrângerea lanțului de aprovizionare, Apple este îngrijorată de faptul că situația actuală ar scădea semnificativ pofta consumatorilor de a-și actualiza telefoanele, ceea ce ar putea duce la o primire neplăcută a primului iPhone 5G. Ei au nevoie de primul iPhone ‌5G pentru a fi un hit. … Am fost anunțați să începem transportul în volume mari pentru a face față lansării noului produs Apple până la sfârșitul lunii august, în loc ca în anii precedenți, când va fi cândva în iunie.”

Daca Apple va ajunge in punctul de a amana lansarea telefoanelor sale noi, atunci e de presupus ca o va face pana undeva prin noiembrie, pentru a nu rata sezonul Black Friday, si al sarbatorilor de iarna, perioada in care genereaza cele mai mari vanzari pentru produsele sale.