Google Uimeste, ce vrea sa ofere GRATUIT pentru Toata Lumea

Google reuseste sa uimeasca intreaga lume cu ceea ce vrea sa ofere gratuit, iata cum va schimba intreaga piata de streaming de filme si seriale.

Google gratuit

Google uimeste pe toata lumea cu ceea ce vrea sa ofere gratuit, in special, in acest context in care pandemia de Coronavirus a blocat o buna parte din lume, iar oamenii au nevoie de ocupatie cat stau acasa. Mai exact, cei de la Google se pregatesc sa ofere filme si seriale gratuite prin intermediul platformei Google Play Movies, codul sursa din interiorul aplicatiei aratand pentru intreaga lume care sunt adevaratele planuri pregatite de catre ei acum.

Google are in Play Movies & TV un fel de piata digitala in care pot fi inchiriate sau cumparate filme si seriale, chiar si individual, insa este pregatita si posibilitatea de a le vedea, impreuna cu reclame. Codul sursa al aplicatiei care permite accesarea acestei platforme a celor de la Google da de inteles ca se lucreaza la o selectie de filme si seriale care vor putea fi vazute de catre oricine fara a plati vreun ban pentru asta, si ideea va fi in mod sigur apreciata.

Google Uimeste, ce vrea sa ofere GRATUIT pentru Toata Lumea

Google merge practic pe conceptul cu care Spotify a devenit atat de populara ca platforma, adica ideea de a oferi gratuit acces la ceva, in schimbul afisarii de reclame, ceva ce se aplica in toata lumea. Google ar vrea sa ofere la inceput cateva sute de filme pentru cei care urmaresc continutul din platforma, iar banii generati de catre reclamele afisate utilizatorilor ar putea in final sa aduca mai mult lunar decat abonamentele, sau banii platiti pe inchiriere.

Google ar putea castiga mult mai mult din reclamele pe care le vad oamenii pentru filmele redate, mai ales daca acestea sunt afisate de mai multe ori in timpul vizualizarii, exact precum la televizor. Desigur ca totul depinde si de cum este gandit intregul proces, insa cei de la Google fac de ani si ani de zile bani din reclame, asa ca daca se gandesc la asa ceva pentru Play Movies & TV, atunci e clar ca au un plan foarte bine pus la punct pentru a oferi aceasta schimbare.

Google lucreaza deocamdata la posibilitatea de a oferi filme si seriale gratuite pe baza de reclame, insa avand in vedere ca pandemia de Coronavirus ii tine multi angajati acasa, e posibil sa mai dureze pana va oferi totul.