GTA 6: Daca Astepti Lansarea, ai parte de o Veste PROASTA

GTA 6 aprilie

GTA 6 ramane unul dintre cele mai asteptate jocuri pentru console si PC-uri in momentul de fata, insa cei de la Rockstar Games continua sa tina un nor de mister deasupra titlului pe care il dezvolta de vreo cativa ani buni, fara a spuns ceva concret in legatura cu el.

GTA 6 era in centrul unei varietati de zvonuri care sugerau faptul ca lansarea sa ar trebui sa aiba loc pe 25 martie, dar nu in magazine, ci doar ca joc ce este pregatit pentru a fi pus in vanzare, insa acest lucru nu s-a intamplat, iar luna aceasta sansa ca el sa fie lansat sunt foarte mici.

GTA 6 nu pare pregatit pentru o dezvaluire luna aceasta, sau cel putin Rockstar Games nu pare pregatita sa dezvaluie noutatile jocului sau foarte important, iar desigur ca aceasta nu este o veste chiar atat de buna pentru ca asteptarile sunt foarte mari vis-a-vis de el.

GTA 6 este mai mult ca sigur aproape de lansare, insa pana in aprilie sansele de a-l vedea prezentat oficial sunt foarte mici, si e bine sa ne mai temperam asteptarile pentru ca, din pacate, lucrurile nu stau chiar atat de bine precum speram, Rockstar Games nefiind pregatita de dezvaluire.

GTA 6 va fi lansat cu siguranta in 2020, insa vanzarile vor incepe abia prin 2021, asa ca asteptarea pentru noi va continua oricum si in cursul anului viitor, deci e bine sa fim pregatiti pentru o asteptare destul de lunga in ceea ce priveste punerea sa in vanzare.