DACIA Logan 3: SURPRIZA Uriasa Asteaptata de Multi Clienti

DACIA Logan 3 este asteptata de foarte multi romani, iar aceasta este surpriza pe care foarte multi vor sa o vada implementata pentru automobil.

DACIA Logan 3 electric

DACIA Logan 3 se apropie de lansare cu fiecare zi care trece, DACIA avand noul model de masina pregatit pentru punere in vanzare undeva in cursul anului 2021, chiar daca noul Coronavirus a blocat fabrica din Mioveni. In ciuda acestui lucru, DACIA Logan 3 va fi totusi lansata dupa ce lucrul la dezvoltarea sa va reveni la normal, adica undeva in a doua parte a anului 2020, posibil, iar noul model va intra astfel in linie dreapta pentru o lansare anul viitor, dar prezentarea ar trebui sa fie in toamna.

DACIA Logan 3 are multe noutati extrem de interesante pregatite de catre producatorul roman, insa multi dintre clienti asteapta altceva decat ceea ce am vazut, adica un model hibrid. Dupa lansarea DACIA Spring au inceput sa apara mai multe zvonuri in presa internationala privind aducerea unei platforme a Renault in DACIA Logan 3, inclusiv pentru lansarea unui model hibrid, dar nu imediat cu noua serie, ci la o perioada de timp dupa aceea.

DACIA Logan 3: SURPRIZA Uriasa Asteaptata de Multi Clienti

DACIA Logan 3 oferita si intr-o versiune hibrid ar aduce, desigur, mai multe motive de achizitie pentru cei care sunt interesati sa aiba o masina care sa fie prietenoasa cu mediul, dar care sa aiba si costuri de exploatare mai mici. Desi o DACIA Logan 3 in versiune hibrid ar fi usor mai scumpa decat modelele standard, pe termen lung costurile de exploatarea ar fi mai mici pentru ca motorul electric s-ar ocupa in mare parte de propulsie, in special daca masina e folosita in orase.

DACIA Logan 3 ar putea fi lansata intr-o versiune hibrid cu un motor electri mic, a carui autonomie ar putea fi de pana la cativa zeci de kilometri, la viteze mici, deci ar fi perfect pentru congestiile dintr-un oras ca Bucuresti. Problema cea mai mare aici ar fi pretul, o DACIA Logan 3 putand trece de 10.000 de euro in versiunea hibrid, dar dupa cum va spuneam si mai sus, costurile de exploatare ar acoperi in timp pretul suplimentar platit la achizitie.

DACIA Logan 3 ar putea fi prezentata in versiunea standard la salonul auto de la Paris, din octombrie, insa totul depinde de felul in care va evolua pandemia de Coronavirus pana in acel punct.