Playstation 5: Sony a facut Marele ANUNT Privind Lansarea

Playstation 5 confirmare

Playstation 5 are un nou anunt important facut cu privire la lansarea pe care o pregateste compania Sony, iar asta pentru ca lumea inca nu era convinsa cu privire la perioada in care noul produs ar urma sa fie pus in vanzare de catre japonezi in lumea intreaga.

Playstation 5 a avut totusi confirmat faptul ca va fi lansata in toamna acestui an de catre cei de la Sony, iar asta printr-o actualizare facuta pe website-ul in care compania a confirmat pentru prima oara existenta acestui produs, acolo mentionandu-se ca lansarea va avea loc in perioada sarbatorilor de iarna.

Playstation 5 ar trebui sa fie lansata undeva prin noiembrie, asa cum s-a intamplat si cu modelele puse in vanzare inaintea acestui produs, deci ar trebui sa pregatiti banii pentru acea perioada, epidemia de Coronavirus din China fiind depasita, fabricile de acolo reincepand productia de componente.

Playstation 5 a fost in centrul multor zvonuri care spuneau ca lansarea nu va mai avea loc in 2020 din cauza faptului ca productia de componente e oprita in China, si nu va putea ajunge din urma cererea, dar Sony da foarte clar de inteles faptul ca situatia nu sta asa.

Playstation 5 confirmare toamna

Playstation 5 va fi lansata in toamna anului 2020, o asteptam in luna noiembrie, cel mai probabil, dar e posibil ca ea sa coste aproximativ 600 de dolari, sau euro, asa ca ar fi bine sa aveti si suficient de multi bani pregatiti pentru a o cumpara.