Netflix: ATENTIONARE Serioasa pentru Oamenii din Toata Lumea

Netflix este in centrul unei atentionari foarte serioase pentru oamenii din intreaga lume, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar in acest moment.

Netflix inselatorie

Netflix este in centrul unei atentionari extrem de importante din intreaga lume, iar asta deoarece atat unii fosti abonati, cat si alti oameni care nu au cont in platforma, ar putea cadea in plasa hackerilor. Mai exact, pe internet circula o inselatorie conform careia Netflix ar oferi abonamente gratuite in perioada pandemiei de Coronavirus, un website care il imita pe cel al platformei fiind facut pentru a pacali oamenii ca acest lucru este 100% real.

Netflix are website-ul clonat, inselatoria fiind propagata prin WhatsApp, partajarea contului fiind una dintre cererile pe care le fac hackerii pentru “activarea abonamentului gratuit”, oferit “special” din cauza Coronavirus. Cei care primesc un mesaj precum cel de mai jos sunt indemnati sa viziteze website-ul pe care il vedeti mai jos, domeniul in sine neavand vreo legatura cu Netflix, la fel ca si website-ul, insa el e clonat pentru a semana mult cu cel real al platformei.

Netflix: ATENTIONARE Serioasa pentru Oamenii din Toata Lumea

Netflix inselatorie whatsapp
Website fals Netflix cu inselatoria privind conturile gratuite.

Netflix a confirmat ca acel website este 100% fals, insa oamenii care ajung acolo nu stiu asta, si spera sa primeasca gratuit un abonament pe care sa-l foloseasca in viata de zi cu zi. Totul incepe cu o serie de intrebari stupide care n-au legatura cu nimic, iar la final oamenilor li se cere sa trimita inselatoria catre alti 10 prieteni din WhatsApp pentru a putea activa “abonamentul gratuit” pentru Netflix, dar desigur ca acest lucru nu se intampla in realitate.

Netflix inselatorie coronavirus

Netflix nu prea are cum sa blocheze aceste prectici pentru ca nu detine controlul asupra internetului, astfel ca oamenii sunt cei care trebuie sa se protejeze in situatii de acest gen. Observam ca WhatsApp este platfrma favorita de propagare a mesajelor false pentru cei care vor sa profite de oamenii care vor abonamente gratuite pentru Netflix, si desigur sa le fure datele, iar aceste atacuri de phishing nu sunt noi, si nici nu vor disparea curand.

Netflix a atentionat lumea sa nu creada in prostiile de acest gen, v-am spus acelasi lucru, asa ca acum ramane ca fiecare sa se uite cu atentie mare la ceea ce primeste prin email, sau WhatsApp, de la necunoscuti.