Samsung GALAXY S20: PROBLEMA Neasteptata pentru Telefoane

Samsung GALAXY S20 are o problema neasteptata chiar si pentru Samsung, compania confruntandu-se in momentul de fata cu ceva ce nu anticipase.

Samsung GALAXY S20 pandemie

Samsung GALAXY S20, intreaga serie, are o problema neasteptata care le da mari batai de cap celor de la Samsung, iar asta in conditiile in care compania avea asteptari foarte mari de la noile sale modele. Mai exact, se pare ca vanzarile pe care seria Samsung GALAXY S20 le inregistreaza sunt chiar mai mici decat cele ale seriei S10, unii analisti spunand ca acestea ar insuma doar 60% din cele inregistrate de catre seria lansata in primavara 2019.

Samsung GALAXY S20 are vanzari foarte mici in comparatie cu seria S10, care a avut deasemenea vanzari mai mici decat cele ale seriei anterioare, deci vorbim despre scaderi in linie pentru telefoane. Coronavirus este marea problema a Samsung, si nu numai, noul virus generand o scadere considerabila a vanzarilor de telefoane la nivel global, iar seria Samsung GALAXY S20 nu este absolut deloc exceptata de la aceasta situatie serioasa.

Samsung GALAXY S20: PROBLEMA Neasteptata pentru Telefoane

Samsung GALAXY S20 este afectat de Coroanvirus mai mult decat credea inclusiv compania Samsung cand a lansat telefoanele, piata de smartphone-uri intrand intr-un picaj fara oprire. Vanzarile de telefoane, la nivel global, au scazut la cel mai mic nivel din ultimii ani, si totul pare sa nu aiba vreo solutie in momentul de fata, iar asta pentru ca oamenilor nu le pasa de Samsung GALAXY S20 in vreun fel in momentul de fata, ceea ce e normal.

“Se știe că Samsung Electronics (005930) a organizat o convorbire privată pentru investitori instituționali. În cadrul conferinței, a fost menționată industria smartphone-urilor, care a fost în scădere accentuată a cererii. Sa raportat că nu a existat o revizuire descendentă a prognozei oficiale a câștigurilor Samsung Electronics la convocarea conferinței. Cu toate acestea, industria estimează că noul smartphone Samsung Electronics, Galaxy S20, este doar 60% din predecesorul său.”

Samsung GALAXY S20 are sanse mici de a genera vanzari bune pana undeva prin vara, dar atunci va fi atat de vechi incat va fi trecut cu vederea de prea multa lume, in detrimentul altor modele mai noi. Huawei P40 Pro a fost lansat deja, dar nu are aplicatii Google, deci in fata Samsung GALAXY S20 Plus/Ultra nu are vreo sansa, astfel ca Samsung inca mai are o sansa de a atrage atentia consumatorilor, insa nimeni nu stie cam pentru cat timp.

Samsung GALAXY S20 este o serie foarte buna de telefoane care are probleme cu vanzarile din cauza situatiei in care se afla in momentul de fata, astfel ca ramane de vazut in ce masura situatia se va imbunatati.