Huawei P40 Pro Plus: E prea SCUMP, Iata De ce inca NU Merita

Huawei P40 Pro Plus este mult prea scump, compania chinezeasca luand decizia de a vinde telefonul la un pret urias, care poate tine departe consumatorii.

Huawei P40 Pro Plus a fost lansat in cursul zilei de ieri de catre compania Huawei pentru clientii din intreaga lume, insa are o problema care deocamdata il face total de evitat, lipsa aplicatiilor si serviciilor Google. Vorbim despre un telefon care costa 1400 de euro, da putin mai scump decat Samsung GALAXY S20 Ultra, iar desi din punct de vedere al specificatiilor ii cam tine piept, Huawei P40 Pro Plus are o mare problema, lipsa serviciilor Google.

Huawei P40 Pro Plus este un telefon care daca ar fi avut totul de la Google, ar fi fost un real best by, dar in lipsa lor este un telefon care trebuie evitat pentru ca nu prea exista motive reale de a il cumpara. Da, are o camera foarte buna,a sta e mai mult decat sigur, insa chiar si asa, Huawei P40 Pro Plus nu poate fi folosit la adevarata sa valoare fara aplicatiile si serviciile pe care cei de la Google le au incluse in Android pentru alte modele de telefoane.

Huawei P40 Pro Plus: E prea SCUMP, Iata De ce inca NU Merita

Huawei P40 Pro Plus vine cu o camera total impresionanta, acest lucru e cat se poate de clar, si are un ecran cu un design interesant, dar e improbabil sa fie superior celui din Samsung GALAXY S20. Rezolutia e mai mica, rata de refresh e mai mica, si e greu de crezut ca panoul in sine e mai bun decat cel al coreenilor, insa cu toate acestea, Huawei P40 Pro Plus este mai scump decat modelul Ultra pe care cei de la Samsung l-au lansat, ceea ce cam surprinde.

Huawei P40 Pro Plus vine cu doua premiere, zoom optic de 10X, ceva extrem de util pentru foarte multa lume, dar si un ecran curbat in toate cele 4 colturi, ceva ce e doar de “spectacol”, nu de utilitate. Cu toate acestea, lipsa aplicatiilor si serviciilor Google nu e compensata de aceste premiere pe care Huawei P40 Pro Plus le are, insa poate ca lansarea Huawei AppSearch va rezolva problemele si va convinge oamenii sa cumpere noul telefon.

Huawei P40 Pro Plus va fi lansat pe 7 aprilie, aparent in toata lumea, dar e greu de crezut ca se va apropia de succesul pe care l-au inregistrat modelele puse in vanzare in primavara anului 2019.