WhatsApp: Utilizatorii AVERTIZATI, ce sa NU Faci pe Telefon

WhatsApp are utilizatorii din toata lumea avertizati in legatura cu o serie de probleme foarte serioase, iata ce nu trebuie sa faci in propriul telefon.

WhatsApp inselatorii

WhatsApp are utilizatorii avertizati din nou astazi in legatura cu doua probleme extrem de serioase care trebuie sa fie in atentia utilizatorilor din toata lumea, si care aduc in atentie exact unde ne aflam. Dupa ce zilele trecute v-am spus despre marea inselatorie cu WhatsApp Gold, acum vin si va spun ca in WhatsApp circula alte doua inselatorii menite sa pacaleasca oamenii sa instaleze malware in propriile telefoane, oferindu-le hackerilor acces la ele.

WhatsApp are o alta inselatorie care este “readusa la viata” in aceasta perioada, ea avand in vedere un clip video numit “Martinelli”, mesajul transmis oamenilor din toata lumea fiind sa nu deschida un asemenea clip. In aceasta situatie de obicei nu vine vreo recomandare pentru cei din WhatsApp, separat de evitarea deschiderii clipurilor, insa in unele cazuri se recomanda si accesarea unor website-uri care sa curete telefoanele de eventuali virusi.

WhatsApp: Utilizatorii AVERTIZATI, ce sa NU Faci pe Telefon

WhatsApp are si o a treia inselatorie care circula fara intrerupere zilele acestea prin randul utilizatorilor, ea avand in mijloc tot un clip video care se numeste “Dansul Papei”, “Dance of the Pope”. Aici utilizatorii sunt informati sa nu deschida acele clipuri video deoarece ele le pot sparge telefoanele, si exact precum in cazul de mai sus, uneori mesajul din WhatsApp vine cu recomandarea de a accesa website-uri pentru verificarea telefoanelor de virusi.

WhatsApp are, in mod complet ironic, aceste inselatorii propagate dupa ce anul trecut o vulnerabilitate critica permitea spargerea telefoanelor prin clipuri video trimise in platforma, telefonul presedintelui Amazon fiind spart in acest mod. Asta ne arata ca uneori in spatele unor inselatorii de acest gen poate exista si niste adevar, iar cazul presedintelui Amazon arata cat de vulnerabila este aplicatia WhatsApp, dar si cat de multa grija trebuie sa avem atunci cand o folosim.

WhatsApp are foarte multe probleme, prea multe pentru a putea fi rezolvate de Facebook, iar la toate acestea se mai adauga si uriasa campanie cu propagarea de informatii false in diverse zone de pe glob.