RCS & RDS: Cum ne SURPRINDE pe Toti, ce a Facut in Secret

RCS & RDS reuseste iar sa-si surprinda clientii din Romania, iata ce a facut in secret grupul de telecomunicatii in Romania fara sa ne anunte oficial.

RCS & RDS dotare

RCS & RDS continua sa ne surprinda, insa o face in secret, asa cum a actionat in ultimele trei luni de zile, insa chiar si fara sa se laude cu ceea ce face, putem vedea ca actioneaza spre binele tuturor clientilor. Mai exact, cei de la RCS & RDS au actualizat iar hartile cu acoperirea pe care o ofera in Romania, si au facut-o chiar saptamana trecuta, dar fara sa anunte ca acum afiseaza mai multe informatii cu privire la acoperirea pe care o ofera in tara noastra.

RCS & RDS a actualizat hartile cu acoperirea 4G LTE, 2G GSM, 3G Voce, 3G Date, si 4G TDD, lasand harta cu acoperirea 5G neactualizata, semn ca acolo n-a facut ceva semnificativ fata de situatia actuala. Totusi, actualizarea celorlalte harti pentru acoperire ne arata ca RCS & RDS continua sa faca investitii substantiale in retelele sale din ROmania, in special in cea 2G, care a fost lansata pe final de an 2019, si e in continua expansiune de ceva vreme.

RCS & RDS: Cum ne SURPRINDE pe Toti, ce a Facut in Secret

RCS & RDS isi actualizeaza cam o data la doua saptamani hartile cu acoperirea, iar acest lucru e din nou evidentiat de faptul ca hartile pentru 5G au fost actualizate ultima oara pe 3 martie, iar celelalte pe 19 martie. Acelasi lucru il vedem de pe la final de decembrie si pana acum, cei de la RCS & RDS facand actualizarile cu aproximativ aceeasi precizie pentru a le spune clientilor cum evolueaza acoperirea in tara noastra, cea 2G crescand cel mai mult.

RCS & RDS acopera cu reteaua 2G tot sud-estul Romaniei in momentul de fata, aproape toata zona de sud, putin din partea central – vestica, si o parte din zona de nord – vest. In zona de nord – est este pustiu din punct de vedere al acoperirii 2G a celor de la RCS & RDS, poate si pentru ca nu exista suficient de multi clienti acolo, sau poate pentru ca acoperirea 3G si 4G e mult mai buna decat in zonele in care s-a extins foarte mult acoperirea 2G.

RCS & RDS a investit foarte mult in extinderea acoperirii pentru retelele sale de telefonie mobila, si este de asteptat ca acest proces sa continue cu rigurozitate si in urmatoarele luni din acest an.