BRD Romania: Mesajul IMPORTANT, ce Trebuie sa stie Clientii

BRD Romania a publicat un mesaj extrem de important de care trebuie sa stie toti clientii sai din Romania, iata ce a anuntat banca pentru romani.

BRD Romania

BRD Romania a publicat ieri un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din tara, el vizand cel mai “fierbinte” subiect din domeniul bancar in momentul de fata. Mai exact, cei de la BRD Romania au anuntat ca pana in momentul in care normele de aplicare a ordonantei privind amanarea la plata a ratelor va fi publicata, banca analizeaza toate informatiile care sunt disponibile in legatura cu ea, pentru a fi pregatiti si cu masuri potrivite.

BRD Romania le-a permis clientilor sa amane cu 3 luni plata ratelor la creditele pe care le au luate deja, aceasta masura fiind anuntata de catre banca de ceva timp deja. Ordonanta de urgenta data de catre Guvernul Romaniei extinde totusi numarul clientilor BRD Romania, si nu numai, care pot cere o amanare a ratelor, si nu doar pentru creditele bancare, ci si pentru alte tipuri de sume imprumutate, dar detaliile vor veni in curand.

BRD Romania: Mesajul IMPORTANT, ce Trebuie sa stie Clientii

BRD Romania are si o pagina speciala in care clientii sai pot afla informatii cu privire la optiunile pe care le au pentru amanarea platii ratelor la credite, iar mai jos o puteti vedea. Ceea ce impune Guvernul prin ordonanta sa de urgenta este diferit de ceea ce au anuntat BRD Romania, si alte banci din tara noastra, asa ca trebuie sa cititi cu foarte mare atentie informatiile pentru a fi siguri ca in cazul in care cereti amanarea ratelor, luati o decizie 100% buna.

Fii informat. Detalii pe www.brd.ro/impreuna

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Vineri, 27 martie 2020

BRD Romania va trebui sa respecte prevederile acelei ordonante de urgenta asa cum sunt scrise ele acolo, si cum se aplica in baza normelor de aplicare care vor fi furnizate de catre Ministerul de Finante. Subiectul este unul extrem de important deoarece vizeaza situatia financiara a milioane de romani, unii clienti ai BRD Romania, altii clienti ai celorlalte banci, iar in functie de numarul de oameni care nu-si mai platesc ratele, va fi calculat si impactul asupra economiei.

BRD Romania va avea mai multe informatii pentru clienti dupa ce Guvernul va explica foarte clar cum se aplica prevederile ordonantei sale de urgenta, astfel ca nu avem mult de asteptat pana cand vom afla totul.