GTA 6: Primul Actor care CONFIRMA Jocul si o Mare Surpriza

GTA 6 mexicanul

GTA 6 are astazi parte de o dezvaluire din partea unui actor care sustine ca a interpretat unul dintre personajele care apar in joc, el facand si prima confirmare cu privire la lansarea acestuia, dar si la una dintre posibilele locatii in care se va desfasura actiunea.

GTA 6 urmeaz sa aiba un personaj care se numeste “The Mexican”, “Mexicanul”, iar acesta ar fi interpretat de catre un actor numit Jorge Consejo, el trecandu-si in C.V. rolul pe care l-ar fi jucat in 2018 pentru personajul care ar trebui sa faca parte din noul joc.

GTA 6 are confirmat personajul de catre un actor care a jucat in multe filme si telenovele de-a lungul carierei sale, Jorge Consejo fiind cunoscut in America Latina, iar personajul interpretat de el ar putea sugera ca Mexic ar putea avea o locatie in joc, asa cum au spus unele zvonuri.

GTA 6 mexicanul Jorge Consejo

GTA 6 nu a avut pana acum vreo informatie dezvaluita de catre Rockstar Games in legatura cu noutatile pe care le va aduce, iar asta a dat nastere unui numar foarte mare de speculatii venite din diverse surse, asa cum se intampla de obicei cand lipsesc informatiile oficiale.

GTA 6 nu a avut parte de la Jorge Consejo de vreo confirmare suplimentara separata de cea pe care o vedem pentru C.V.-ul sau, acesta afirmand ca nu poate comenta nimic in legatura cu rolurile pentru anumite proiecte, ceea ce e normal, pentru ca prin contract probabil e obligat sa nu divulge ceva.

GTA 6 ar putea fi lansat de catre cei de la Rockstar Games in 2021, cu o prezentare facuta in 2020, insa toate datele zvonite de pana acum pentru trailere si teasere s-au dovedit a fi nimic mai mult decat speculatii fara vreo baza reala.