Facebook Live aduce Functii Noi din cauza Noului Coronavirus

Facebook Live coronavirus

Facebook Live are lansate noi functii foarte importate in contextul pandemiei de Coroanvirus, compania americana oferindu-le oamenilor posibilitatea de a asculta sesiunile live video inclusiv fara a vedea ceea ce se intampla pe ecranul unui telefon, sau calculator.

Facebook le va permite inclusiv celor care nu au cont in reteaua sa de socializare sa vada stream-urile video inclusiv de pe telefoane mobile, nu doar de pe calculatoare, asa cum se intampla pana in momentul de fata, deci audienta va creste exponential.

Facebook a lansat functia deocamdata pe Android, ea urmand a fi disponibila pentru iOS in viitor, dar asta nu e tot, deoarece persoanele cu telefoane mobile standard, non-smart, vor putea asculta stream-urile live video in loc sa le vada.

Facebook a creat un numar de telefon gratuit la care oamenii pot suna pentru a asculta stream-urile live video pe care le fac cei din cadrul retelei de socializare, astfel ca desi nu pot sa vada persoana care face stream-ul live, pot totusi sa asculte tot ceea ce are de spus.

Facebook lanseaza aceste doua functii special pentru situatia in care ne aflam in momentul de fata, si aceasta este o veste foarte buna pentru ca in final vorbim despre schimbari facute special pentru a ajuta oamenii din intreaga lume, ceea ce trebuie sa faca tot timpul compania.