Samsung GALAXY Note 20: Speranta FARA Rost a Tuturor Fanilor

Samsung GALAXY Note 20 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar fanii din intreaga lume au o speranta foarte mare, dar desarta, pentru el.

Samsung GALAXY Note 20 Speranta

Samsung GALAXY Note 20 este urmatorul model important de telefon pe care cei de la Samsung vor sa-l lanseze pentru clientii din intreaga lume, si recent au aparut informatii care anuntau o schimbare grozava. Mai exact, zvonuri aparute zilele trecute anuntau faptul ca in Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie folosite exclusiv procesoare Qualcomm, cele Exynos urmand a fi date uitarii, ceea ce ar fi eliminat din discrepantele in autonomie si performante intre modele.

Samsung GALAXY Note 20, din pacate, nu va veni exclusiv cu procesoare de la Qualcomm, ci va avea si procesoare de la Exynos, asa cum s-a intamplat si cu toate modelele lansate inaintea sa. Foarte multi isi doresc sa vada un nou Samsung GALAXY Note 20 care are doar procesoare performante Qualcomm Snapdragon 865, insa cei de la Samsung vor face in continuare aceeas impartire a chip-urilor, si le vor folosi in majoritatea tarilor pe cele Exynos.

Samsung GALAXY Note 20: Speranta FARA Rost a Tuturor Fanilor

Samsung GALAXY Note 20 ar fi putut elimina in sfarsit problemele care au fortat clientii Samsung sa faca si o petitie online pentru a cere renuntarea totala la chip-urile Exynos pentru telefoane. S-a demonstrat in multiple randuri ca aceste chip-uri Exynos ale coreenilor au performante inferioare celor de la Qualcomm, si ofera o autonomie inferioara, iar oamenii spera ca in Samsung GALAXY Note 20 lucrurile sa se schimbe in bine, chiar daca asta nu se va intampla.

Samsung GALAXY Note 20 va avea aceleasi componente interne precum seria de telefoane S20, sau cel putin asta sugereaza analizele facute pentru build-urile Android testate cu noul model de telefon. Asta inseamna ca tot ceea ce vedem la seria S20 va fi valabil inclusiv pentru Samsung GALAXY Note 20, deci experienta de care au acum parte oamenii ar trebui sa fie deasemenea disponibila inclusiv pentru modelele ce vor fi lansate in vara.

Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa fie prezentat undeva prin august pentru clientii din toata lumea, iar lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc tot in aceeasi luna, daca strategia din anii anteriori nu se va modifica.