Netflix: AVERTIZARE de care Trebuie sa stie Toata Lumea Acum

Netflix are foarte multi abonati in toata lumea, iar toti trebuie sa fie foarte atenti la aceasta avertizare care ii vizeaza, si care anunta un real pericol.

Netflix pacaleli

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, peste 160 de milioane de oameni din intreaga lume platind abonamente lunare pentru a vedea continutul de acolo. Din pacate, numarul mare de abonati pe care Netflix ii are este si o mare problema, iar asta deoarece platforma a devenit o tinta pentru cei care vor sa profite de naivitatea oamenilor, abonati, sau nu, pentru a le fura datele persoanele acum, insa deocamdata compania n-a facut vreo avertizare in acest sens.

Netflix este doar una dintre companiile vizate, si va avertizez eu, la fel ca si zilele trecute cand v-am prezentat o inselatorie care le spunea oamenilor din toata lumea ca platforma ofera abonamente gratuite din cauza pandemiei de Coronavirus. Acela este doar un exemplu de inselatorie care are Netflix in centru in momentul de fata, iar asta pentru ca exista exista foarte multe alte atacuri similare, si toate gandite exclusiv pentru a extrage date de la utilizatori, sau chiar a le fura conturile.

Netflix: AVERTIZARE de care Trebuie sa stie Toata Lumea Acum

Netflix nu poate opri aceste practici, dar hackerii ii cloneaza website-ul pentru a-si face inselatoriile sa para cat se poate de reale, iar aici e una dintre marile probleme din momentul de fata. Trebuie sa fiti extraordinar de tenti cand va logati intr-un website care arata precum cel al Netflix, si sa fiti 100% sigur ca datele le introduceti in website-ul real, pentru ca daca le introduceti intr-unul facut de catre hackeri, le oferiti practic datele de logare in cont, iar ei il vor vinde.

Netflix are imaginea folosita inclusiv pentru convingerea oamenilor sa isntaleze aplicatii cu malware in telefoanele Android pentru a avea datele extrase din ele, indiferent de care tip sunt. In aceeasi masura, exista si atacuri de tip ransomware care pot fi facute de hackeri care folosesc imaginea Netflix, asa ca trebuie sa fiti extrem de vigilenti si sa nu va lasati pacaliti de falsele promisiuni cu abonamente gratuite, sau luni gratuite in platforma.

Netflix ofera extrem de rar gratuitati pentru platforma sa in mod direct, compania colaborand de obicei cu diverse alte companii pentru asemenea promotii, deci trebuie sa fiti extrem de vigilenti.