Google aloca Sute de Milioane de Dolari in Lupta cu Coronavirus

Google sute milioane dolari coronavirus

Google a luat o decizie fara precedent, si a decis sa aloce nu mai putin de 800 de milioane de dolari, in diverse forme, pentru a sustine lupta impotriva Coronavirus in toata lumea, aceasta fiind cea mai mare suma pe care o aloca vreo companie pana acum.

Google aloca banii acestia sub forma de credite pentru promovarea de informatii oficiale privind Coronavirus, sustinerea unor producatori de echipamente medicale, dezvoltarea de software pentru informare corecta, si nu doar atat.

Google le ofera celor de la OMS, dar si altor peste 100 de agentii guvernamentale, credite in valoare de 250 de milioane de dolari pentru a promova in Search si Adsense informatii reale cu privire la Coronavirus, totul in scopul de a combate informatiile false.

Google oferise deja luna trecuta credite de 25 de milioane de dolari, dar a crescut suma de 10 ore, si ofera inca alte 200 de milioane de dolari pentru ONG-uri si institutii financiare care ajuta micile afaceri sa acceseze credite care sa le ajute in aceasta perioada critica.

“Notificările de credit vor apărea în conturile Google Ads și pot fi utilizate în orice moment până la sfârșitul anului 2020 pe platformele noastre de publicitate. Sperăm că va ajuta la reducerea costurilor de a rămâne în legătură cu clienții lor. Lucrăm cu furnizorul și partenerul nostru de lungă durată Magid Glove & Safety, cu scopul de a acumula producția de 2-3 milioane de măști pentru față în următoarele săptămâni, care vor fi furnizate Fundației CDC.”

Google aloca inca 340 de milioane de dolari SMB-urilor sub forma de credite pentru reclame, daca acestea au avut un cont activ in ultimul an, plus inca 20 de milioane sub forma de credite pentru Google Cloud, care pot fi folosite de institutii educationale.

Google incearca sa sustina oricum poate lupta impotriva Coronavirus, si isi pune toate serviciile la dispozitia celor care chiar vor sa combata intr-adevar acest virus pericols care infecteaza tot mai multa lume pe zi ce trece.