DACIA Duster: Versiunea SPECIALA pe care si Romanii o Vor

DACIA Duster exista intr-o versiune speciala care nu este vanduta in Romania, dar pe care probabil ca multi romani ar fi dornici sa o cumpere dupa lansare.

DACIA Duster, si sunt destul de sigur ca multi dintre voi nu stiati asta, este disponibil inclusiv intr-o versiune speciala care nu este deocamdata vanduta in Romania, dar care ar fi dorita si de multi romani. Vorbim despre un model special al DACIA Duster care are denumirea Oroch, iar spre deosebire de modelele din Romania, acesta este o camioneta pick up, ea fiind vanduta in principal in America Centrala, si de Sud, acolo unde aceste modele sunt populare.

DACIA Duster este vanduta in America Centrala, si de Sud, sub brand-ul Renault, ceea ce stim deja, insa mai sus puteti vedea cum arata si acest model special numite Oroch, el fiind foarte interesant. Practic vorbim despre o DACIA Duster care a fost modificata pentru a avea si o platforma in spate, la fel ca orice alta camioneta, ea fiind extrem de utila pentru a cara diverse obiecte care in mod normal n-ar incapea in portbagajul masinii obisnuite.

DACIA Duster: Versiunea SPECIALA pe care si Romanii o Vor

DACIA Duster este cumparata probabil in cantitati destul de mari in aceasta versiune in America Centrala si de Sud, altfel Renault n-ar fi avut motive serioase sa inceapa sa vanda masina intr-o asemenea versiune. In Romania inca nu s-a pus problema ca DACIA Duster sa fie vanduta intr-o asemenea versiune, desi n-ar fi o idee chiar atat de rea, mai ales ca incep sa apara tot mai multe camionete, iar o furgoneta este deja vanduta de catre cei de la DACIA.

DACIA Duster intr-o versiune de tip furgoneta probabil ca n-ar fi tocmai ceva extdem de dorit de catre Romani, insa un model ca Oroch probabil ca si-ar gasi un loc pe piata din Romania. Este adevarat ca pe continentele americane camionetele sunt mai populare decat in Europa, insa incepe sa vedem si in Romania tot mai multe camionete, deci o DACIA Duster intr-o asemenea versiune ar putea avea un oarecare succes, furgonete de la DACIA existand in numar mare.

DACIA Duster a fost lansat in versiunea Oroch cu multi ani in urma, iar un model nou este pregatit pentru a fi pus in vanzare in 2021, dar planuri pentru a aduce seria in Romania nu prea exista deocamdata.