Samsung GALAXY S20 ULTRA: Anuntul Bun si TOTAL Neasteptat

Samsung GALAXY S20 ULTRA este in centrul unui anunt foarte bun, dar total neasteptat, cu privire la succesul sau, iata de ce Samsung are multe de castigat.

Samsung GALAXY S20 ULTRA profit

Samsung GALAXY S20 ULTRA este unul dintre modelele de telefoane pe care compania Samsung le-a lansat pentru clientii din intreaga lume in aceasta primavara, si vorbim despre un telefon care are succes. Conform celor mai recente informatii cu privire la intreaga serie, se pare ca Samsung GALAXY S20 ULTRA genereaza peste jumatate din vanzarile tuturor modelelor, cel putin in Coreea de Sud, tara natala a companiei, si asta fara subventii mari.

Samsung GALAXY S20 ULTRA este singurul model din serie care merita banii, v-am mai spus asta, iar cei din Coreea de Sud par sa fie de acord, astfel ca dintre toate modelele, au decis sa-l cumpere pe acesta. Desi vanzarile seriei sunt mai mici decat ale celei anterioare, insumand doar vreo 60%, daca Samsung GALAXY S20 ULTRA este modelul cel mai vandut, atunci coreenii ar putea face profit cel putin la fel de mare, pentru ca acest model e cel mai scump.

Samsung GALAXY S20 ULTRA: Anuntul Bun si TOTAL Neasteptat

Samsung GALAXY S20 ULTRA are un cost de productie care ii lasa companiei coreene o diferenta de 1000 de dolari intre pretul de vanzare si cel la care face telefoanele, diferenta fiind uriasa. Desigur ca din acesti bani nu putem considera totul ca fiind profit, dar o suma considerabila este profit, iar cu cat mai multe unitati ale Samsung GALAXY S20 ULTRA sunt vandute, cu atat se fac mai multi bani, chiar daca per total seria inregistreaza vanzari mai slabe.

Samsung GALAXY S20 ULTRA poate ajuta Samsung sa isi mentina, sau sau sa isi creasca profitul, asa cum am vazut ca s-a intamplat si cu Apple cand a crescut preturile telefoanelor, si a avut profit mare, desi a vandut mai putine. Desigur ca acum vorbim despre o situatie speciala in care se afla intreaga lume, dar chiar si asa, daca multe unitati ale Samsung GALAXY S20 ULTRA sunt vandute, atunci cresc substantial sansele ca profitul sa fie mare.

Samsung GALAXY S20 ULTRA este un telefon foarte bun, este scump, dar isi merita banii pentru ca ofera chiar mai multe decat Huawei P40 Pro, singurul sau rival real, din cam toate punctele de vedere.