BRD Romania: Decizia IMPORTANTA, Schimbarea pentru Clienti

BRD Romania a luat o decizie importanta care aduce o schimbare pentru toata tara, iata ce trebuie sa stie si clientii despre aceasta modificare noua.

BRD Romania agentii

BRD Romania a anuntat astazi o decizie foarte importanta care vizeaza un numar mare de clienti din toata tara, si e bine sa stiti despre ea pentru ca e foarte posibil sa fiti afectati de ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la BRD Romania au luat decizia de a modifica programul agentiilor din Romania, astfel ca pauza de pranz va avea loc intre orele 13:30 – 13:45, decizia find luata din cauza prevederilor aduse de catre ordonantele militare din tara.

BRD Romania a luat aceasta decizie dupa ce ordonanta militara 3 a adus o obligatie pentru persoanele cu varste de peste 65 de ani de a nu iesi din case decat intre orele 11:00 – 13:00. Pentru a putea avea grija de toate aceste persoane si a le rezolva problemele cat se poate de repede, cei de la BRD Romania au decis sa decaleze pauza de pranz, astfel incat orice fel de clienti in varsta care vin in agentii, sa aiba timp sa isi rezolve toate problemele.

BRD Romania: Decizia IMPORTANTA, Schimbarea pentru Clienti

BRD Romania face aceasta schimbare pentru programul agentiilor sale, dar nu le recomanda clientilor sa vina in agentii, ci sa isi rezolve problemele online, sau prin telefon. Aceasta recomandare a venit acum cateva saptamani de la BRD Romania din cauza pericolului de infectare adus de catre noul Coronavirus, si ramane in continuare valabila pentru toata lumea in continuare in ciuda modificarilor facute pentru programul agentiilor din tara.

Află ultimele noutăți despre agențiile BRD aici: https://www.brd.ro/fii-informat#program.Echipa noastră face tot…

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Duminică, 29 martie 2020

BRD Romania a anuntat acum ceva vreme o serie de masuri care au menirea de a ii ajuta pe clienti sa previna o posibila infectare cu noul Coronavirus, iar majoritatea implica interactiunea de la distanta. Nici in aceasta situatie cei de la BRD Romania nu le recomanda clientilor sa mearga in vreo agentie, dar e bine satiti ca s-a decalat pauza de pranz, astfel ca daca aveti nevoie sa mergeti in acea perioada la o agentie, e bine sa stiti cand sa ajungeti.

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu milioane de clienti in toata tara, astfel ca mesajele de acest gen sunt foarte utile pentru cei care trebuie sa ajunga la agentii in aceasta perioada.