Huawei: Mesajul care ii va DEZAMAGI pe Clientii Companiei

Huawei are un mesaj important pentru clientii din toata lumea, iar din pacate acesta ar putea veni ca o dezamagire mare pentru cei care vor noile telefoane.

huawei dezamagi appgallery

Huawei are, prin vocea CEO-ului diviziei pentru produse dedicate consumatorilor, Richard Yu, un mesaj interesant, dar in acelasi timp dezamagitor, pentru clientii care-i asteapta telefoanele mobile. Vorbim despre un mesaj venit intr-un interviu care a fost dat de catre CEO-ul diviziei pentru consumatori a Huawei dupa prezentarea Huawei P40 Pro, el fiind intrebat despre App Gallery, si Huawei Mobile Services, care inlocuisc Google Mobile Services si Google Play Store.

Huawei spune ca a dezvoltat in graba App Gallery si Huawei Mobile Services, astfel ca ambele sisteme sunt deocamdata imperfecte si au nevoie de imbunatatiri pentru a oferi ceea ce asteapta consumatorii. Huawei se asteapta ca ambele sisteme sa rezolve problemele actuale in 1 – 2 ani de zile din acest moment, deci ele inca mai au nevoie de foarte multa pregatire si dezvoltare, asta desi sunt implementate in actualele telefoane vandute de catre companie.

Huawei: Mesajul care ii va DEZAMAGI pe Clientii Companiei

Huawei spune ca imbunatateste App Gallery si Huawei Mobile Services cu fiecare actualizare pe care o face, insa pentru ca ele au fost dezvoltate in graba, deocamdata nu sunt ceea ce asteapta consumatorii. Huawei si ca adauga in mod constant aplicatii noi in magazinul sau de aplicatii, dar nu si pe cele facute de catre americani, iar asta pentru ca actualele sanctiuni impuse de catre SUA impiedica efectiv acest lucru, astfel ca adauga ce pot.

“Huawei Mobile Services și App Gallery au fost dezvoltate foarte repede și se îmbunătățesc. Există din ce în ce mai multe aplicații populare pe App Gallery, dar, da, aveți anumite lacune sigur. În timp, toate acestea pot fi rezolvate. Avem nevoie de un an sau doi ani.”

Huawei a fost obligata sa gaseasca foarte rapid o alternativa la Google Play Store si Google Mobile Services, astfel ca s-a descurcat cum a putut in conditiile in care guvernul SUA nu i-a lasat alte alternative. Era de asteptat ca in acest context Huawei sa nu le ofere oamenilor ceea ce asteapta, si sa aiba timp pentru a-si finisa software-ul, asa cum se intampla si cu Hongmeng, sistemul de operare inlocuitor al Android, care inca e departe de lansare.

Huawei nu vrea sa renunte la Android si la colaborarea cu Google, desi are deja solutii inlocuitoare pentru software-ul americanilor, fiind determinata sa continue sa colaboreze cu ei, daca acest lucru va fi posibil.