Google: Mesajul EMOTIONANT pentru Cadrele Medicale (VIDEO)

Google a publicat un mesaj emotionant pentru cadrele medicale ce sunt in linia 1 in lupta impotriva Coronavirus, iata ce spune compania americana.

Google este una dintre companiile care s-a implicat cu toata puterea in lupta impotriva Coronavirus, donand sume mari de bani, si oferind beneficii de sute de milioane de dolari pentru serviciile sale in sutinerea altor companii. Acum cei de la Google au facut un clip video emotionant prin care promoveaza un mesaj de multumire pentru cadrele medicale din toata lumea care lupta impotriva Coronavirus, avand grija de toate persoanele care sunt afectate.

Google a facut acest clip video si pentru ca in intreaga lume a crescut in motorul de cautare Google Search numarul de cautari pentru moduri in care oamenii obisnuiti le pot multumi cadrelor medicale care isi risca viata. Stim cu totii cat de solicitate sunt cadrele medicale in aceasta perioada, dar si ca ele isi pun viata in pericol pentru ca uneori nu sunt echipate corespunzator pentru a-i trata pe oameni, asa cum se intampla in multe spitale din Romania, iar Google transmite acest mesaj de multumire.

Google: Mesajul EMOTIONANT pentru Cadrele Medicale (VIDEO)

Google a decis sa doneze peste 800 de milioane de dolari in bani si beneficii pentru diversele sale servicii, adica sub forma de credite pentru promovarea de mesaje cu informatii reale privind coroanvirus, sau acces la infrastructura sa Cloud. Cei de la Google au deasemenea si alte modalitati prin care ajuta diverse ONG-uri si companii sa lupte impotriva Coronavirus, donand milioane de masti medicale catre spitalele din SUA pana in acest moment.

“Căutările despre cum să mulțumesc lucrătorilor din domeniul sănătății se ridică în întreaga lume. Întrucât lumea se confruntă cu o criză de sănătate fără precedent, mulțumim întregii comunități de asistență medicală că a sacrificat atât de mult pentru a salva atât de mulți.”

Google este compania care a facut cele mai multe in lupta impotriva Coronvirus dintre toate marile companii IT din SUA, si din cate se pare, va continua sa fie in linia 1 de sustinere. Tot ceea ce a facut compania Google pana acum va continua sa vina intr-o masura si mai mare, iar ea este sustinuta si de Apple, care a donat peste 10 milioane de masti medicale N95(FFP2, si/sau FFP3) catre cadrele medicale din SUA, si tari din Europa.

Google arata cum ar trebui sa se comporte toate companiile care fac sute de miliarde de dolari anual, ele putand ajuta foarte mult statele care in acest momente fie n-au bani de echipamente, sau furnizorii care sa le vanda asa ceva.