Facebook Messenger: Functia GROZAVA de care NU Stiai ca ai Nevoie

Facebook Messenger va avea o noua functie grozava de care nu stiai ca ai nevoie, dar care poate fi de foarte mare ajutor pentru extrem de multi utilizatori.

Facebook Messenger status

Facebook Messenger este o aplicatie de mesagerie foarte complexa, este folosita de catre peste 1.5 miliarde de oameni de pe planeta, are foarte multe functii, insa una noua este extrem de utila, si probabil nu stiai ca ai nevoie de ea. Vorbim despre o functie care este adusa in Facebook Messenger din Instagram, functia fiind gandita pentru a le permite utilizatorilor sa trimita in mod automat catre diversi prieteni mesaje predefinite, dar foarte utile.

Facebook Messenger urmeaza sa aiba preluata din Instagram functionalitatea care ne permite sa le trimitem prietenilor in mod automat un mesaj cand avem putina baterie disponibila in telefon, sau cand ajungem intr-o anumita locatie. Facebook Messenger nu va partaja locatia exacta in care ne aflam, ci doar le va spune prietenilor ca suntem la o cafenea, la sala de fitness, la un restaurant, sau ca suntem in miscare, iar in cazul bateriei, cat de putina mai avem.

Facebook Messenger: Functia GROZAVA de care NU Stiai ca ai Nevoie

Facebook Messenger status automat
Noua functie Auto Status pentru Facebook Messenger.

Facebook Messenger ne pune sa alegem dintr-o lista predefinita de prieteni toate persoanele catre care vor fi trimise in mod automat aceste mesaje, astfel ca ele nu vor ajunge chiar la oricine din lista noastra. In aceasta idee, putem selecta ca anumite mesaje sa ajunga doar la persoanele pe care dorim cu adevarat sa le notificam, in Instagram functia dovedindu-se a fi utila si apreciata, iar in Facebook Messenger ar trebui sa fie vorba despre o situatie similara.

Facebook Messenger ii poate ajuta pe oameni sa isi linisteasca persoanele apropiate, sau sa ii spuna unui prieten ca nu mai au baterie sa le raspunda la telefon in viitor, deci ideea in sine e foarte buna. Facebook Messenger nu are in momentul de fata vreo alta functie macar similara cu aceasta care permite trimiterea automata de mesaje predefinite catre diverse persoane, deci vorbim despre ceva complet nou care va ajunge in aceasta aplicatie de mesagerie.

Facebook Messenger are functia in stadiul incipient al procesului de dezvoltare, astfel ca va mai fi nevoie de timp pana cand ea va fi 100% pregatita de lansare, dar va veni cu siguranta pentru noi.