iPhone 12: Productia Procesului va incepe Luna Aceasta

iphone 12 productie procesor

iPhone 12 urmeaza sa aiba noul chip A14 si procesorul produse incepand din luna aprilie de catre cei de la TSMC, partenerul companiei Apple afirmand ca nimic nu impiedica urmarea planului stabilit initial cu americanii pentru producerea acestei componente esentiale.

Desi s-a spus ca productia noului chip A14 pentru iPhone 12 ar putea fi amanata pentru o data care inca nu e cunoscuta, iata ca TSMC are totul pregatit pentru a incepe productia cat se poate de repede, ceea ce vine ca o veste extrem de buna.

iPhone 12 va avea un chip A14 produs folosind un proces de fabricatie de 5nm, deci superior celui de 7nm din actualul procesor al seriei iPhone 11 Pro, iar asta ar trebui sa aduca imbunatatiri atat pentru performantele generale, cat si pentru autonomia bateriei.

iPhone 12 ar trebui sa fie cel mai performant telefon mobil in momentul in care va fi lansat, dar si multe luni dupa aceea, totul pentru ca noul chip A14 este produs cu tehnologii de ultima generatie, iar desi Huawei va folosi acelasi proces de fabricatie, e improbabil sa egaleze Apple.

iPhone 12 va fi lansat in toamna acestui an, insa nu se stie daca in septembrie, sau la o data ulterioara, diverse zvonuri spunand ca Apple intentioneaza sa amane lansarea seriei din cauza problemelor generate de Coronavirus pentru procesul de dezvoltare.