RCS & RDS: Clientii mai au Azi Sansa de a Primi GRATUIT Asta

RCS & RDS le mai ofera tuturor clientilor din Romania doar astazi sansa de a primi gratuit asta, iata ce trebuie sa faci pentru a nu pierde ocazia.

RCS & RDS premii

RCS & RDS a intrat astazi in ultima zi in care le ofera tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a obtine gratuit ceva ce nu toti operatorii de telecomunicatii ofera chiar atat de usor fara bani. Mai exact, cei de la RCS & RDS incheie astazi concursul prin care le ofera clientilor posibilitatea de a primi gratuit unul dintre cele trei telefoane care sunt oferite, promotia incepand de ceva vreme, dar 31 martie 2020 este ultima zi in care se mai poate participa.

RCS & RDS a pornit campania cu ceva timp in urma, si le permite clientilor din Romania sa castige unul dintre cele trei telefoane de marca proprie daca folosesc Digi Online, si urmaresc posturile TV de acolo. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la RCS & RDS ofera in mod gratuit acces la Digi Online pentru toata lumea de foarte multa vreme, astfel ca oricine isi poate face cont in platforma, chiar daca are doar abonament de telefonie mobila, deci oricine poate participa la concurs.

RCS & RDS: Clientii mai au Azi Sansa de a Primi GRATUIT Asta

RCS & RDS le cere clientilor sa se inscrie la concursul, care e acum in ultima zi, prin simpla completare a unui formular simplu care e listat in website-ul sau, o singura intrebare fiind listata. RCS & RDS le cere oamenilor sa spuna care este canalul lor favorit din platforma Digi Online, adica ceva foarte simplu la care oricine ar trebui sa poata raspunde daca foloseste platforma, iar asa poate intra in concurs pentru a primi gratuit unul dintre cele trei telefoane de marca proprie ale companiei.

RCS & RDS a organizat concursul pentru o perioada destul de lunga de timp, deci e posibil sa fie si un numar destul de mare de oameni inscrisi, asa ca nimeni nu va poate spune care va sunt sansele. In ciuda acestui lucru, nu pierdeti nimic daca va inscrieti in concursl pe care RCS & RDS il are acum, si de ce sa nu aveti ogazia de a castiga unul dintre cele trei telefoane care sunt oferite gratuit de catre companie pentru clientii romani ?

RCS & RDS ar mai putea organiza si in viitor concursuri de acest gen, dar nu se stie cand, sau cum, asa ca s-ar putea sa mai aveti mult de asteptat pentru a mai participa la altul, daca nu participati acum.