WhatsApp: Asa Arata cea mai Mare SCHIMBARE pentru Anul 2020

WhatsApp are prezentata una dintre cele mai mari schimbari care vor fi lansate pentru aplicatie in cursul anului 2020, iata de ce urmeaza sa avem parte.

WhatsApp platforme

WhatsApp are are de ceva vreme in plin proces de dezvoltare noua functie foarte importanta care ar putea aduce una dintre cele mai mari schimbari pentru platforma din ultimii ani de zile. V-am spus acum cateva luni ca pentru WhatsApp este dezvoltata o noua functie care va permite folosirea aceluiasi cont de pe mai multe dispozitive, dincolo de telefoane si WhatsApp Web, iar ea pare sa fie in continuare in plin proces de dezvoltare, poate cu lansare curand.

WhatsApp imbunatateste aceasta functionalitate cu fiecare actualizare pe care o lanseaza pentru cei care testeaza versiunile beta ale aplicatiei, iar mai jos puteti vedea cum arata acum unul dintre mesajele care confirma existenta sa. WhatsApp urmeaza sa ii notifice pe utilizatori in conversatii daca interlocutorul lor a schimbat dispozitivele, codul de securitate pentru criptarea conversatiilor schimbandu-se automat cand se face acest lucru pentru platforma de mesagerie.

WhatsApp: Asa Arata cea mai Mare SCHIMBARE pentru Anul 2020

WhatsApp platforme multiple

WhatsApp urmeaza sa ne permita sa ne logam cu acelasi cont de pe telefoane, tablete, calculatoare, probabil cu o limita pentru numarul de dispozitive de pe care se poate face conectarea. Ar trebui sa fie deasemenea posibila logarea de pe mai multe telefoane mobile pe acelasi cont, insa prea multe detalii cu privire la felul in care vom putea folosi acest sistem deocamdata n-au aparut, insa e de asteptat ca ele sa apara in perioada urmatoare.

WhatsApp lucreaza la acest sistem de mai bine de un an de zile, el fiind descoperit in primavara anului trecut, cand am aflat si ca o aplicatie pentru iPad este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare. Din pacate nici aceea, si nici acest sistem, nu sunt gata de lansare deocamdata, WhatsApp incercand cel mai probabil sa pregateasca totul intr-un asemenea mod incat atunci cand va decide sa faca lansare, totul sa functioneze fara probleme.

WhatsApp nu are deocamdata vreo data publicata pentru lansarea acestui sistem care permite folosirea aceluiasi cont pe dispozitive multiple, dar de indata ce va fi totul disponibil, vom fi anuntati.