Fortnite: SURPRIZA Uriasa, Noul Obiect ce Opreste Gloantele

Fortnite umbrela

Fortnite are o noua surpriza foarte mare introdusa de catre cei de la Epic Games pentru jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre un obiect nou pe care il avem introdus in joc, acesta fiind capabil sa opreasca gloantele care sunt trase inspre noi.

Fortnite are o umbrela speciala care poate opri orice fel de gloante care sunt trase catre noi de alti jucatori, ea fiind similara cu cea care este folosita in filmele din seria Kingsman pentru protectie impotriva gloantelor, si dupa cum puteti vedea, este foarte eficienta.

Fortnite a avut aceasta umbrela adaugata ca surpriza de catre Epic Games ca parte a patch-ului cu numarul 12.30, deci ea este disponibila pentru jucatorii din toata lumea chiar din acest moment, si vine ca o aditie foarte buna pentru experienta de joc de care ne bucuram.

Fortnite permite folosirea acestei umbrele si ca o mini-parasuta, daca jucatorul are nevoie sa sara de undeva fara a muri, astfel ca ea este multifunctionala, iar acest lucru o face cu atat mai utila pentru ce care vor sa-si omoare mai usor inamicii in joc.

Two new items in action! (Kingsman Umbrella and Crash Pad) from FortNiteBR

Fortnite are in versiunea 12.30 inclusiv alte noutati importante incluse de catre cei de la Epic Games pentru toata lumea, una dintre cele mai importante fiind un obiect care poate fi plasat inaintea unei caderi pentru a reducerea pierderea din viata.