UBER: Masura UIMITOARE, iata cum Lupta cu Noul Coronavirus

UBER a anuntat o masura uimitoare in plina pandemie de Coronavirus, iata ce a decis compania sa faca pentru a ajuta toata lumea din luna aprilie.

UBER ajutor

UBER surprinde iar cu o foarte buna decizie pe care a luat-o in lupta cu noul Coronavirus, ea fiind anuntata in cursul noptii trecute, dar vine ca un ajutor extrem de bun pentru foarte multa lume acum. Mai exact, cei de la UBER au luat decizia de a oferi 10 milioane de curse gratuite pentru livrarile de mancare, transportul cadrelor medicale, a persoanelor in varsta, dar si a altor oameni care sunt afectati de pandemia care a cuprins toata lumea deja.

UBER ofera deja curse gratuite pentru cadrele medicale din Marea Britanie care lupta impotriva coronavirus, insa extinde cursele gratuite la nivel global pentru a ajuta intreaga planeta. UBER spune ca orice organizatie organizatie, furnizor de servicii medicale, sau institutie guvernamentala poate profita de aceste curse gratuite, compania discutand deja cu entitati care livreaza mancare pentru a o duce gratuit catre persoanele care au nevoie de ea.

UBER: Masura UIMITOARE, iata cum Lupta cu Noul Coronavirus

UBER afirma ca acopera toate costurile livratorilor care ofera aceste curse gratuite, iar toate organizatii, furnizorii de servicii medicale, sau persoanele in varsta, care vor sa beneficieze de gratuitate, trebuie sa trimita un email la impact2020@uber.com. UBER isi foloseste flota uriasa de masini din intreaga lume pentru a ajuta planeta sa treaca mai usor peste pandemia de Coronavirus, pentru ca lucrurile sa revina la normal peste tot in lume cat mai repede.

“Coronavirusul a întors lumea cu susul în jos. În unele zile, se simte că totul s-a schimbat și a trebuit să ne schimbăm cu toții. Astăzi, ne angajăm să oferim gratuit 10 milioane de călătorii și livrări de alimente lucrătorilor din domeniul sănătății, persoanelor în vârstă și persoanelor nevoiașe. Suntem pregătiți să lucrăm cu mai multe orașe, bănci de produse alimentare, spitale și alte persoane din întreaga lume pentru a muta ceea ce contează cel mai mult pentru ei. Organizațiile care caută sprijin cu plimbări sau livrări de produse alimentare ne pot contacta la impact2020@uber.com.”

UBER a fost substantial afectata de pandemia de Coronavirus, numarul de curse scazand cu pana la 70% cel putin in orasele mari din SUA, astfel ca acum incearca sa ajute cum poate. UBER le ofera compensatii inclusiv soferilor care au fost infectati cu Coronavirus in urma curselor pe care le-au facut prin intermediul platformei si aua vut conturile suspendate, sau sunt in carantina, dar sumele desigur ca nu sunt chiar atat de mari pentru ei.

UBER incearca totusi sa ajute lumea cum poate intr-o perioada in care este nevoie de foarte mult suport pentru ca toti sa putem trece mai usor peste pandemia globala care a blocat planeta intr-o buna masura.