Orange: Noile MASURI Anuntate din Cauza Noului Coronavirus

Orange a anuntat astazi o serie de noi masuri de siguranta luate pentru angajatii si clientii din toata Romania din cauza pandemiei de Coronavirus.

Orange siguranta

Orange a anuntat astazi noile masuri luate pentru clienti si angajati din cauza noului Coronavirus, operatorul de telecomunicatii incercand sa tina pe toata lumea in siguranta in aceasta perioada dificila. Cei de la Orange au luat o serie de masuri importante de protectie pentru angajati si clienti cu doar cateva zile in urma, iar acum anunta o serie de masuri suplimentare menite sa aduca si mai multa protectie si siguranta pentru toata lumea.

Orange a detaliat mai jos noile masuri de siguranta pe care le ia pentru angajati si clienti in magazine, compania dotandu-si angajatii cu manusi si masti care teoreetic ofera mai multa protectie. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata angajatii de la Orange din magazine care intampina clientii, si masura este una extrem de buna, aplicata in toata tara de catre operatorul de telecomunicatii, si desigur ca nu e singurul care face acest lucru.

Orange: Noile MASURI Anuntate din Cauza Noului Coronavirus

Orange nu a facut doar atat, la statiile in care angajatii discuta cu clientii au fost montate panouri de plastic separatoare pentru ca atunci cand discuta la distanta mica, sa nu existe posibilitate de infectare. In ceea ce priveste birourile si zonele Express, cei de la Orange spun ca acestea sunt dezinfectate periodic, lucru extrem de important pentru ca atat angajatii, cat si clientii, sa nu riste sa se infecteze unii pe ceilalti in momentul in care discuta.

#OrangeTeam este 🔝🔝🔝. Le mulțumim tuturor colegilor noștri care fac eforturi pentru ca tu să rămâi conectat, iar…

Publicată de Orange pe Marţi, 31 martie 2020

Orange a anuntat deasemenea ca accesul in magazine este permis pentru un numar limitat de persoane, si acestea trebuie sa stea la distanta unele de celelalte, pentru a se reduce riscul de infectare. Masurile acestea sunt impuse si de catre autoritati pentru toti operatorii economici care inca mai lucreaza fata in fata cu clientii in diverse spatii comerciale, deci nu doar Orange ia aceste masuri, ci toti operatorii economici sunt obligati sa faca asta.

Orange a anuntat aceste masuri astazi, ele fiind implementate deja in magazine, si nu e exclus sa mai ia altele pentru a creste nivelul de siguranta atat pentru angajati, cat si pentru clienti.