Telekom: Romanii Vizati de un Mesaj IMPORTANT, ce Primesc

Telekom are un nou mesaj important pentru romanii din toata tara, grupul de telecomunicatii vizand cu el nu doar clientii, ci si cei care nu-i sunt clienti.

Telekom initiativa

Telekom a publicat astazi un nou mesaj important pentru romanii din tara, operatorul de telecomunicatii anuntandu-i pe acestia ca pot primi ceva la care nu sperau, si ceva ce nu le ofera alti operatori de telecomunicatii. Mai exact, cei de la Telekom au anuntat astazi ca toti romanii care aleg sa incheie un abonament de televiziune cu o perioada contractuala de 24 de luni pot primi redcere de 50% pentru o perioada de 6 luni, plus HBO si HBO Go gratuite 12 luni.

Telekom face aici, probabil, cea mai buna oferta de care se pot bucura romanii care vor sa incheie un nou abonament pentru servicii de televiziune, alti operatori avand oferte inferioare celei ale acestui operator. In aceasta perioada mai toti operatorii de telecomunicatii ofera HBO gratuit pentru clienti, sau cei care vor sa le devina clienti, insa Telekom are cea mai mare perioada de gratuitate dintre toti operatorii care au oferte in acest moment.

Telekom: Romanii Vizati de un Mesaj IMPORTANT, ce Primesc

Telekom are abonamente de televiziune care sunt ieftine si o

Răspundem nevoilor de conectivitate din această perioadă, oferindu-le clienților noștri noi beneficii. Așadar, toți cei…

Publicată de Telekom Romania pe Miercuri, 1 aprilie 2020

Telekom incearca sa profite in aceasta perioada de dorinta romanilor de a avea beneficii cat mai multe in timp ce stau in casa pentru a se proteja impotriva unei posibile infectii cu noul Coronavirus. Promotiile pe care operatorul le tot face in aceasta perioada ne arata ca are interesul de a-si creste baza de clienti dupa cativa ani in care n-a avut chiar atat de mult succes cu aceasta initiativa, dar poate ca acum va reusit sa o faca.

Telekom are si alte beneficii pentru clienti, inclusiv un upgrade temporar pentru anumite abonamente la unele cu beneficii mai bune, deci daca incheiat unul dintre acelea inferioare, aveti upgrade gratuit cateva saptamani. Telekom are deasemenea alte oferte inclusiv pe partea de telefonie mobila in momentul de fata, si exista destule deal-uri foarte bune de care oricine poate profita in momentul de fata, si e bine sa o faceti.

Telekom desfasoara aceasta campanie pana pe data de 17 mai, astfel ca daca vreti sa incheiati un abonament nou si sa aveti HBO si HBO Go gratuite timp de un an de zile, ar fi bine sa o faceti pana atunci.