Vodafone: Mesajul foarte IMPORTANT pentru Clientii Romani

Vodafone a publicat astazi un mesaj extrem de important pentru toti clientii sai din Romania, si nu numai, iata de ce trebuie sa stii ceea ce a anuntat.

Vodafone seniori

Vodafone a publicat astazi un mesaj foarte important pentru clientii sai din Romania, unul care ar trebui sa ajunga la ochii si urechile fiecarui roman, nu doar a celor care folosesc serviciile grupului de telecomunicatii. Vodafone vine din nou cu un mesaj pentru clienti, dar si toti romanii, prin care le cere tuturor sa stea in casa in aceasta perioada in care ar trebui sa ne protejam impotriva unei posibile infectari cu noul Coronavirus, dar o face diferit.

Vodafone pune in prim-plan persoanele despre care toate autoritatile spun ca sunt cele mai vulnerabile in fata acestui virus care, pana la urma, poate infecta pe oricine, indiferent de varsta. Totusi, autoritatile pun accent pe faptul ca persoanele in varsta trebuie protejate, iar cei de la Vodafone fac fix acelasi lucru in clipul video de mai jos, cerandu-le tuturor romanilor sa protejeze exact aceasta categorie de persoane prin distantarea sociala.

Vodafone: Mesajul foarte IMPORTANT pentru Clientii Romani

Vodafone ne arata metode prin care putem ramane in continuare in contact cu persoanele in varsta chiar si in aceasta perioada in care trebuie sa stam in case, tehnologia fiind cea care ne poate ajuta. De la simple apeluri telefonice, si pana la apeluri video, Vodafone ne arata ca avem la dispozitie tehnologia necesara pentru a putea pastra legatura cu persoanele in varsta in timp ce le protejam impotriva unei infectari cu noul Coronavirus.

#StămAcasă

Protejându-te pe tine, îi protejezi pe cei dragi ție.Suntem online oricând pentru tine.#StămAcasă #MereuÎmpreunăAflă aici informații despre serviciile online: https://www.vodafone.ro/personal/info-covid19/index.htm

Publicată de Vodafone Romania pe Miercuri, 1 aprilie 2020

Vodafone le aduce deasemenea clientilor aminte de faptul ca in aceasta perioada pot sa faca online si tot ceea ce faceau inainte fizic in magazinele sale, iar totul este foarte important pentru distantarea sociala. Daca va rezolvati problemele, sau incheierea de contracte noi, cu Vodafone doar online, atunci va tineti inclusiv persoanele dragi in siguranta, iar asta pentru ca totul reduce substantial riscul de imbolnavire cu noul Coronavirus, pentru toata lumea.

Vodafone a facut in ultima vreme multe anunturi pentru a ajuta oamenii sa se protejeze, insa cele precum acesta pun accentul acolo unde trebuie intr-o situatie atat de grea precum cea prin care trecem acum.