DACIA Duster 3: Marea SCHIMBARE pe care o Cer Multi Romani

DACIA Duster 3 are ceruta de catre foarte multi romani o foarte mare schimbare de care si are nevoie, iata ce si-ar dori clientii sa aduca masina noua.

DACIA Duster 3 confort

DACIA Duster 3 este modelul care va fi lansat de catre producatorul roman ca inlocuitor pentru actuala generatie vanduta pe pietele din intreaga lume, iar foarte multe schimbari sunt anuntate pentru viitoarea masina. Desi prin presa internationala au aparut foarte multe noutati cu privire la schimbarile mari pe care DACIA Duster 3 urmeaza sa le aduca, deocamdata n-am auzit nimic cu privire la imbunatatirea confortului de care au parte soferii si pasagerii masinii.

DACIA Duster 3 are nevoie de un upgrade serios pe partea de confort atat la interior, cat si la exterior, destui clienti plangandu-se din cauza faptului ca masina nu exceleaza la acest capitol, din pacate. Soferii s-au plans ca actualele modele nu sunt deloc confortabile la drum lung nici pentru ei, si nici pentru pasageri, iar aici vorbim in primul rand de scaune si bancheta din spate, in DACIA Duster 3 putand fi imbunatatit din multe puncte de vedere confortul pasagerilor.

DACIA Duster 3: Marea SCHIMBARE pe care o Cer Multi Romani

DACIA Duster 3 poate avea parte de imbunatatiri pe partea de confort nu doar la interior, ci si in ceea ce priveste platforma si toate componentele care fac legatura intre caroserie si roti. Exista multe elemente care pot fi imbunatatite pentru a face o masina mai confortabila in mers atunci cand mergi pe un drum care nu e plat, sau cand treci peste gropi, iar in Romania, slava Domnului, avem de ambele, deci DACIA Duster 3 ar putea oferi o expreienta mai buna aici.

DACIA Duster 3 trebuie totusi sa fie o masina ieftina, acesta fiind un element esential pentru ca ea sa genereze vanzari bune in toata lumea, si acest aspect se cam bate cap in cap cu confortul. Desi DACIA Duster 3 va fi produsa folosind multe componente si tehnologii mai vechi de la Renault, e cam imposibil sa ofere confort bun, siguranta buna, stabilitate pe drum, si sa fie si ieftina, rabatul trebuind sa fie facut undeva pentru ca pretul sa fie mic.

DACIA Duster 3 va aduce multe imbunatatiri pentru multe aspecte, poate chiar si pentru confort, dar e greu de crezut ca schimbarile vor fi atat de mari pe cat si le doresc cu adevarat romanii.