Google Chrome: Schimbarea Foarte BUNA pentru Toata Lumea

Google Chrome va avea o schimbare foarte buna implementata pentru toata lumea dupa foarte multe cereri facute de catre utilizatori in ultimele luni.

Google Chrome adrese

Google Chrome urmeaza sa aiba implementata o noua schimbare extrem de buna pentru toti utilizatorii care folosesc browserul pentru navigare pe internet in viata de zi cu zi, ea fiind chiar necesara. Mai exact, cu ceva timp in urma Google Chrome a avut modificat sistemul care afisa adresa completa a unui URL in bara de adresa, compania Google dorind sa simplifice lucrurile pentru utilizatorii browserului, dar se pare ca situatia se schimba din nou.

Google Chrome nu a adunat prea multa apreciere din partea dezvoltatorilor web dupa ce aceasta schimbare a fost implementata, ei plangandu-se ca ea le ingreuneaza munca in dezvoltarea de website-uri. Plangerile s-au adunat de-a lungul timpului, impreuna cu altele privind usurinta cu care sunt paclaiti unii oameni din cauza faputlui ca nu pot vedea adresa completa a unui website, iar asa Google Chrome are readusa situatia la normal, undeva in viitorul apropiat.

Google Chrome: Schimbarea Foarte BUNA pentru Toata Lumea

Google Chrome va avea reimplementata posibilitatea de a vedea adresa completa a unui website in bara de adresa, totul in viitor multumita unei posibile optiuni care va fi disponibila. Deocamdata nu se stie sigur daca sistemul va fi activat automat asa cum era inainte, sau daca va exista o optiune speciala in Google Chrome pentru a vedea adresa completa a unui website in bara de adresa, insa indiferent de solutie, e bine ca totul e readus la normal.

Google Chrome va reincepe cu aceasta schimbare sa le si ofere utilizatorilor mai multa protectie impotriva website-urilor malitioase, iar asta pentru ca oamenii vor putea sti daca acceseaza website-uri malitioase, sau nu. Foarte multi dintre ce care au aflat ca Google Chrome va avea reimplementata aceasta functie au afirmat ca modificarea este una extrem de buna, si ca ea trebuia sa fie facuta mai devreme de catre cei de la Google, dar e totusi bine ca ea vine intr-un final.

Google Chrome va avea aceasta modificare reimplementata in viitorul nu foarte indepartat, dar nu se stie foarte clar cam cand anume ar urma sa se intample acest lucru, Coronavirus ingreunant dezvoltarea de actualizari si la Google.