BRD Romania: Nou Anunt IMPORTANT, ce Pot face Clientii Acum

BRD Romania are un anunt extrem de important pentru toti clientii sai din tara, iata ce pot si trebuie sa faca acestia chiar in momentul de fata.

BRD Romania notificare

BRD Romania a facut un nou anunt important pentru toti clientii sai din tara, iar acesta vine in contextul in care foarte multa lume este confuza in legatura cu ceea ce se intampla in momentul de fata. Mai exact, cei de la BRD Romania si-au anuntat clientii din tara ca incepand cu data de 31 martie 2020 pot beneficia de prevederile OUG 37/2020, adica acea ordonanta de urgenta care prevede posibilitatea de a suspenda plata ratelor la credite, si nu numai, pana la 9 luni.

BRD Romania le spune clientilor ca pot beneficia de prevederile acestei ordonante de urgenta, insa pentru ca nu exista deocamdata norme de aplicare, ei pot doar notifica banca in legatura cu intentia de a amana ratele. Avand in vedere ca normele de aplicare nu exista, cei de la BRD Romania nu pot aplica deocamdata prevederile acelei ordonante de urgenta, dar clientii trebuie sa se inscrie in pagina brd.ro/impreuna pentru a fi luati in seama pentru amanarea platii.

BRD Romania: Nou Anunt IMPORTANT, ce Pot face Clientii Acum

BRD Romania spune ca ii va notifica in mod automat pe clientii care ii cer sa le amane plata creditelor, si nu numai, abia dupa ce va avea normele de aplicare, si dupa ce va reusi sa le analizeze in detaliu. Asta inseamna ca ar mai putea dura cateva saptamani pana cand clientii celor de la BRD Romania vor sti foarte clar ce se intampla cu ratele lor, pentru ce perioada pot amana plata, si cum vor fi afectate creditele, si implicit ratele vitoare, de amanare.

BRD Romania este in aceeasi situatie ca toate celelalte institutii financiare din tara, adica nu are raspunsuri clare pentru ca nu exista informatii clare cu privire la modul in care se poate aplica. Desigur ca acestea vor veni in zilele urmatoare, dar pana atunci puteti notifica BRD Romania in legatura cu intentia voastra de a va amana ratele, astfel incat banca sa stie, si sa va contacteze cu detalii cand are totul pus la punct pentru a aplica masurile guvernului.

BRD Romania este obligata, la fel ca si celelalte institutii bancare, sa respecte prevederile ordonantei de urgenta, insa desigur ca trebuie sa o si notificari telefonic, prin email, pe website, in legatura cu intentiile voastre.