Guvernul Romaniei: chimenul nu previne sau trateaza Coronavirus

Guvernul Romaniei chimen Coronavirus

Guvernul Romaniei are astazi un mesaj foarte important pentru cei care sunt de parere ca pot folosi chimenul pentru a preveni infectarea cu noul Coronavirus, sau pentru a se trata, informatiile care spun ca el ajuta la ceva fiind in totalitate false.

Guvernul Romaniei spune ca daca mancam in exces orice fel de aliment, exist aposibilitatea sa avem parte de efecte nedorite, astfel ca n-ar trebui sa folosim chimen-ul pentru altceva decat a da putin gust mancarii, si nimic mai mult.

“Consumul excesiv al oricărui tip de aliment poate produce efecte nedorite.  O informație falsă circulă online în această perioadă cu privire la efectul semințelor de chimen asupra coronavirusului.

Nu cădeți pradă soluțiilor miraculoase apărute pe internet deoarece acestea vă pot pune sănătatea în pericol.

Pentru un stil de viață sănătos, este recomandat să aveți o alimentație echilibrată, care include fructe și legume. Chiar dacă este necesar să stăm în casă în această perioadă, este important să facem activitate fizică.

Luați pauze de la a sta jos, mergeți prin casă sau faceți exerciții fizice ușoare. Mișcarea regulată reduce din tensiunea musculară și îmbunătățește circulația sângelui.”

ℹ️ Consumul excesiv al oricărui tip de aliment poate produce efecte nedorite. ℹ️ O informație falsă circulă online în…

Publicată de Guvernul României pe Joi, 2 aprilie 2020