Windows 10: Microsoft REFUZA sa Recunoasca Noi Mari Probleme

Windows 10 are noi probleme mari pentru multi utilizatori, iar Microsoft refuza sa recunoasca existenta acestora in momentul de fata, iata ce se intampla.

windows 10 refuza probleme

Windows 10 are parte de noi probleme foarte mari din cauza unei actualizari pe care Microsoft a lansat-o recent, iar de aceasta data compania refuza sa recunoasca faptul ca utilizatorii intampina dificultati in folosirea calculatoarelor. Se pare ca actualizarea KB4541335 pentru Windows 10 este cea care aduce problemele mari, ea fiind lansata pe 24 martie ca una ptionala, menirea fiind de a rezolva probleme ale versiunilor 1909 si 1903 ale sistemului.

Windows 10 are de obicei lansate ca actualizari optionale diverse patch-uri care nu au importanta mare, si peste care unii dintre utilizatori ar putea “sari”, iar acesta e unul care nu ar trebui sa fie instalat de catre oameni. Desi acest patch se instaleaza in mod corect in Windows 10, foarte multi oameni raporteaza faptul ca dupa instalarea actualizarii intampina probleme foarte mari in folosirea calculatoarelor, ceea ce nu ar trebui sa se intample.

Windows 10: Microsoft REFUZA sa Recunoasca Noi Mari Probleme

Windows 10 se blocheaza din senin in timp ce utilizatorii deschid diverse jocuri, insa nici vizualizarea de clipuri YouTube nu e mai simpla, in aceasta situatie un ecran albastru aparand cu eroarea “whea_uncorrectable_error”. In alte azuri, instalarea acestui patch genereaza probleme foarte mari cu performantele unor calculatoare pe care este instalat Windows 10, dar si o incarcare neobisnuit de mare a procesorului cand laptop-urile se afla la incarcat.

Windows 10 genereaza o varietate de alte probleme dupa instalarea acestui patch, iar din pacate compania Microsoft refuza sa recunoasca faptul ca exista probleme cu sistemul lor de operare. Cei de la Microsoft spun ca ei nu au descoperit probleme de acest gen cu acest patch pentru Windows 10, ceea ce desigur ca lasa oamenii fara posibilitatea de a-si folosi calculatoarele in mod normal, deci nici o rezolvare nu va veni prea curand.

Windows 10 ar trebui sa aiba lansata in aprilie, sau mai, o actualizare mai ampla cu multe schimbari pentru sistemul de operare, dar nu se stie daca inclusiv problemele aduse de acest patch vor fi reparate.