Vodafone Anunta o Noua Schimbare IMPORTANTA pentru Clienti

Vodafone a anuntat o noua schimbare importanta pentru toti clientii sai din Romania, grupul de telecomunicatii facand multiple ajustari ale activitatii in 2020.

Vodafone magazine

Vodafone se alatura operatorilor de telecomunicatii care in aceasta perioada fac mari schimbari pentru clientii lor din Romania, astfel ca acum vorbim despre ceva ce ar putea avea impact asupra multor oameni. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat ca si-au modificat programele magazinelor din Romania, asa cum au facut si alti operatori de telecomunicatii din cauza ordonantelor militare care au fost adoptate in lupta impotriva Coronavirus.

Vodafone nu a dat foarte multe detalii cu privire la modificarile care au fost facute pentru programul magazinelor sale din Romania, ci doar le spune clientilor sa verifice pe website-ul sau care este noul program de lucru. Este de presupus ca Vodafone prioritizeaza intre orele 11:00 – 13:00 persoanele in varsta de peste 65 de ani, in timp ce per total e foarte posibil ca magazinele sa functioneze cu program redus in aceasta perioada pentru a proteja angajatii din Romania.

Vodafone Anunta o Noua Schimbare IMPORTANTA pentru Clienti

Vodafone a fost nevoita sa inchida unele magazine din centrele comerciale care nu isi mai pot desfasura activitatea din cauza prevederilor ordonantelor militare date de guvern, iar alte magazine par sa aiba program redus. Cei de la Vodafone au o pagina speciala in care au listat programul fiecarui magazin pe care-l au in Romania, astfel ca va trebui sa consultati orarul pentru locatia in care vreti sa mergeti, pentru a vedea daca exista sansa sa gasiti magazinul deschis.

“Nu poți amâna vizita în magazin? Dacă nu poți amâna vizita în magazin, te rugăm să păstrezi o distanță de cel puțin un metru față de oricare persoană din jurul tău și să eviți aglomerația. Poți găsi noul program al magazinelor noastre aici.”

Vodafone le cere de cateva saptamani tuturor clientilor din Romania sa isi rezolve orice fel de probleme online, sau la telefon, si sa faca deasemenea cumparaturi doar online, sau la telefon. Reducerea programului magazinelor era ceva ce probabil ca multi se asteptau sa vada ca masura de prevenire a raspandirii Coronavirus, iar Vodafone respecta prevederile autoritatilor din acest punct de vedere, la fel cum au facut pana acum si multe alte companii.

Vodafone nu isi inchide in totalitate magazinele din tara, si e bine sa stiti acest lucru, dar in weekend-uri e improbabil sa mai gasiti prea multe deschise, asa cum se intampla pana acum cu cele din mall-uri.