Orange: Deciziile IMPORTANTE Anuntate pentru Clientii Romani

Orange a luat si anuntat noi decizii importante pentru unii dintre clientii care-i folosesc serviciile in momentul de fata, iata ce ne ofera operatorul.

Orange extinderi

Orange a luat doua decizii importante pentru clientii romani, iar ele au fost dezvaluite de catre operatorul de telecomunicatii care vine in ajutorul tuturor celor care in aceasta perioada trec prin situatii dificile. V-am spus zilele trecute despre gratuitatile importante pe care cei de la Orange le ofera pentru clientii din Romania in perioada starii de urgenta, sau dupa aceea, din cauza pandemiei de Coronavirus care ne aduce tuturor dificultati in aceasta perioada.

Orange avea anuntat faptul ca pana pe 31 martie ofera roaming gratuit, in limita utilizarii rezonabile pentru clientii romani din spatiul SEE, insa a luat decizia de a prelungi aceasta perioada. Cei de la Orange au decis ca perioada de gratuitate trebuie extinsa pana in data de 12 aprilie, astfel ca inca 10 zile de acum incolo clientii din spatiul SEE isi pot suna persoanele dragi de acasa fara a plati vreun ban in plus, dar desigur in baza unei utilizari rezonabile.

Orange: Deciziile IMPORTANTE Anuntate pentru Clientii Romani

Orange a luat deasemenea si o masura foarte importanta pentru unii clienti din tara, astfel ca a decis ca pana pe 30 aprilie sa ofere in mod gratuit sistemul apel conferinta pentru cei care-l folosesc. Asta inseamna ca indiferent de resursele care sunt disponibile in abonamente pentru clientii Orange din Romania, utilizarea functiei nu va duce la consumarea beneficiilor, deci daca e sa se raporteze, ele vor fi raportate pentru luna urmatoare.

“Dacă ești în roaming în Spatiul Economic European, poți apela gratuit orice număr din România cu excepția numerelor premium, în limita politicii de utilizare rezonabilă, până pe 12 Aprilie. Până pe 30 aprilie poți efectua apeluri naționale de tip conferință gratuit, fără consumarea resurselor incluse în abonament, ca să îți fie mai ușor să comunici cu cei dragi sau cu colegii de muncă.”

Orange a luat mai multe masuri pentru a le oferi clientilor din tara mai multe beneficii in aceasta perioada, una dintre cele mai importante fiind alocarea a cate 50 GB de internet in mod gratuit, la cerere, pentru oricine. Separat de asta, Orange le ofera clientilor inclusiv acces gratuit la HBO si HBO Go timp de o luna de zile, deci in perioada in care stam acasa ne putem ocupa timpul si cu urmarirea televizorului, deci avem motive mai putine de a iesi.

Orange va continua sa extinda unele dintre beneficiile pe care le-a anuntat deja pentru clientii din Romania, si e posibil sa ne bucuram de ele inclusiv prin mai, dupa cum se prezinta situatia.