Samsung GALAXY Note 20+: Prima Veste PROASTA pentru Telefon

Samsung GALAXY Note 20 Plus are parte de o prima veste proasta pentru fanii care asteapta lansarea sa din aceasta vara, iata ce compromis este facut.

Samsung GALAXY Note 20 Plus compromis

Samsung GALAXY Note 20 Plus are astazi parte de prima veste proasta de care viitorii clienti afla cu destul de mult timp inainte de lansare, si ar fi bine sa va o luati ca atare si sa va pregatiti pentru momentul prezentarii. Un prim test de performante facut pentru Samsung GALAXY Note 20 Plus, in versiunea Plus, a aparut astazi pe internet si ne arata faptul ca telefonul urmeaza sa aiba un chip Qualcomm Snapdragon 865 integrat, insa din pacate si odar 8 GB RAM.

Samsung GALAXY Note 20 Plus era destul de sigur pentru lansare cu Qualcomm Snapdragon 865 integrat, insa oferirea a doar 8 GB RAM, impreuna cu 128 GB spatiu de stocare, in versiunea Plus e o surpriza mare. Avand in vedere ca Samsung GALAXY Note 20 Plus ar trebui sa fie un model de top pentru serie, multa lume se astepta ca Samsung sa ofere macar 10/12 GB RAM, si macar 256 GB spatiu de stocare, iar asta pentru ca si pretul telefonului va fi mare.

Samsung GALAXY Note 20 Plus: Prima Veste PROASTA pentru Telefon

Samsung GALAXY Note 20 Plus compromis

Samsung GALAXY Note 20 Plus este identificat in testul de performante cu numarul de cod SM-N986U, unul dintre cele pentru care s-a descoperit deja in testare si o versiune a Android 10 care va fi integrata in telefoane. Desi este de asteptat ca Samsung GALAXY Note 20 Plus sa aiba un mediu de stocare UFS 3.1 integrat, acesta avand performante extrem de bune, din pacate in rest va fi doar un Samsung GALAXY S20 Ultra, cel putin din unele puncte de vedere.

Samsung GALAXY Note 20 Plus ar putea fi versiunea de top a seriei din vara, dar nu este exclus ca Samsung sa mai aiba si un model superior pentru a avea o oferta cat mai variata. In baza a ceea ce am vazut pana in momentul de fata, asteptarile pentru seria Samsung GALAXY Note 20 Plus ar trebui sa fie destul de reduse, insa desigur ca ne putem astepta si la surprize din moment ce procesul de dezvoltare inca mai continua si acum.

Samsung GALAXY Note 20 Plus ar urma sa fie prezentat in cursul lunii august, in timp ce lansare ar trebui sa aiba loc in aceeasi luna, dar undeva spre finalul sau, ca si in cursul anilor anteriori.