Huawei: Noi AMENINTARI Lansate, Cum sunt Clientii Afectati

Huawei a lansat astazi o noua runda de amenintari foarte serioase, iata cum sunt afectati clientii de ceea ce se intampla in momentul de fata in lume.

Huawei razbunare

Huawei a adus ieri in atentia lumii intregi o situatie delicata prin care trece in momentul de fata compania, o situatie care aduce din nou in atentia tuturor problemele mari cu care ea se confrunta. V-am spus ieri despre faptul ca unul dintre vicepresedintii companiei Huawei a amenintat ca daca SUA va impune noi sanctiuni impotriva sa, China va incepe sa aplice masuri identice pentru companiile americane care activeaza pe teritoriul sau acum.

Huawei a continuat seria amenintarilor si pe parcursul zilei, compania afirmand ca daca SUA ii va bloca total activitatea cu noi sanctiuni, atunci e de asteptat ca unele identice sa fie impuse in China. Huawei aduce in discutie faptul ca guvernul de la Beijing ar putea interzice unele produse ale companiilor americane pe teritoriul chinez deoarece reprezinta un risc pentru securitatea nationala a tarii, asa cum a facut deja si SUA de peste 1 an.

Huawei: Noi AMENINTARI Lansate, Cum sunt Clientii Afectati

Huawei ameninta ca SUA va avea companiile lovite de fix aceleasi sanctiuni precum este ea lovita de ceva vreme, situatia sa fiind una foarte serioasa, vanzarile fiindu-i substantial afectate in ultimul an. Huawei a ajuns in aceasta situatie pentru ca SUA vrea sa-i impuna un nou set de sanctiuni care ii vor afecta mult mai serios activitatea in comparatie cu tot ceea ce a resimtit pana acum, ea urmand a avea blocata posibilitatea de a cumpara multe componente pentru produse.

Huawei stie cat de serioase sunt sanctiunile pregatite de americani, si stie ca la nivel guvernamental s-a luat deja decizia ca ele sa fie impuse, asa ca acum lupta cum poate pentru a o schimba. Huawei este intr-o foarte stransa colaborare cu guvernul chinez de foarte multa vreme, si vrea sa puna presiune cat mai mare pentru americani cat inca sanctiunile n-au fost adoptate, iar asta pentru ca dupa adoptarea lor, nu va mai exista cale de intoarcere.

Huawei se foloseste de toate armele pe care le are la dispozitie pentru a scapa de aceste noi sanctiuni, insa ramane de vazut in ce masura va si reusi sa obtina ceea ce isi doreste cu adevarat.