HBO Go ofera GRATUIT, FARA Abonament, Zeci de Filme, Seriale in SUA

HBO Go a decis sa ofere gratuit, fara abonament, zeci de filme, seriale, documentare, pentru oamenii din intreaga lume chiar incepand de astazi.

0

HBO Go gratuit

UPDATE: Din pacate se pare ca oferta este valabila doar pentru conturile din SUA.

HBO Go ii aplica o noua lovitura foarte dura companiei Netflix prin decizia de a oferi in mod gratuit zeci de filme, seriale, si documentare pentru cei care in aceasta perioada stau in case pentru a se proteja de Coronavirus. Cei de la HBO Go au anuntat in mod oficial faptul ca ofera nu mai putin de 500 de ore de continut gratuit chiar si pentru cei care nu au abonamente in platforma sa de streaming online, si vorbim despre un gest extrem de interesant.

HBO Go are foarte multi abonati in intreaga lume, ofera posibilitatea de a incerca platforma gratuit timp de 7 zile inclusiv in Romania, insa aceste zeci de filme si seriale pe care le ofera gratuit nu necesita nici macar un cont. Printre filmele si serialele pe care HBO Go le ofera in mod gratuit pentru toata lumea se numara unele dintre creatiile cele mai populare din platforma companiei, totul fiind disponibil din data de 3 aprilie, dar deocamdata nu se stie pentru cat timp.

HBO Go ofera GRATUIT, FARA Abonament, Zeci de Filme, Seriale

HBO Go si HBO Now vor avea toate aceste filme si seriale disponibile pentru vizualizare gratuita undeva din cursul acestei zile, atat in website-urile dedicate, cat si in aplicatiile pentru telefoane si tablete. Inclusiv partenerii din Romania, sau Europa, care ofera HBO Go si acces la filme si seriale prin platformele proprii vor oferi toate aceste creatii fara plata, astfel incat foart emulta lume se va putea bucura de continut desi nu are un abonament in platforma.

HBO Go va avea urmatoarele filme si seriale disponibile gratuit pentru toata lumea :

 1. Ballers (5 sezoane)
 2. Barry (2 sezoane)
 3. Silicon Valley (6 sezoane)
 4. Six Feet Under (5 sezoane)
 5. The Sopranos (7 sezoane)
 6. Succession (2 sezoane)
 7. True Blood (7 sezoane)
 8. Veep (7 sezoane)
 9. The Wire (5 sezoane)
 10. Arthur
 11. Arthur 2: On the Rocks
 12. Blinded By the Light
 13. The Bridges of Madison County
 14. Crazy, Stupid, Love
 15. Empire of the Sun
 16. Forget Paris
 17. Happy Feet Two
 18. Isn’t It Romantic?
 19. The Lego Movie 2: The Second Part
 20. Midnight Special
 21. My Dog Skip
 22. Nancy Drew And The Hidden Staircase
 23. Pan
 24. Pokémon Detective Pikachu
 25. Red Riding Hood
 26. Smallfoot
 27. Storks
 28. Sucker Punch
 29. Unknown
 30. The Apollo
 31. The Case Against Adnan Syed
 32. Elvis Presley: The Searcher
 33. I Love You, Now Die: The Commonwealth v. Michelle Carter
 34. The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley
 35. Jane Fonda in Five Acts
 36. McMillion$
 37. True Justice: Bryan Stevenson’s Fight for Equality
 38. United Skates
 39. We Are the Dream: The Kids of the MLK Oakland Oratorical Fest

HBO Go a inceput sa fie oferit gratuit pentru o luna de catre mai toti operatorii de telecomunicatii din Romania ca metoda de a tine oamenii in case si a le oferi ceva de facut. Acum se pare ca HBO duce lucrurile ceva mai departe, si ofera HBO Go gratuit chiar si pentru cei care nu beneficiaza de o asemenea promotie de la operatorul de telecomunicatii de la care au servicii disponibile, ofertele fiind oricum initial disponibile doar pentru unii clienti.

HBO Go va avea totul disponibil gratuit incepand de astazi, dar deocamdata nu se stie de la ce ora, asa ca va trebui sa verificati platforma pentru a vedea de cand veti putea vedea totul gratuit.