GTA 5: SURPRIZELE pentru Toti Jucatorii Anuntate de Rockstar

GTA 5 premii

GTA 5 a avut o serie de surprize extrem de interesante pentru toti jucatorii anuntate in mod oficial de catre cei de la Rockstar Games, iar daca inca nu ai aflat despre ele, atunci nu stii ce pierzi daca nu profiti cat inca mai sunt active in cadrul versiunii online.

GTA 5 are in versiunea oline recompense triple pentru cei care participa la seria Arena Wars, insa desigur ca exista reduceri si in Arena Workshop, deci veti putea face multe cumparaturi cheltuind mai putini bani decat pana in momentul de fata.

GTA 5 ii trimite pe jucatorii din platforma online catre South Los Santos saptamana aceasta pentru a beneficia de recompensele triple din Maze Bank Arena, iar recompense duble puteti primi la parcul auto detinut de Simeon in Pillbox Hill, dar desigur daca faceti misiunile de acolo.

GTA 5 are deasemenea reduceri mari pentru cei care sunt utilizatori ai Twitch Prime si Rockstar Games Social Club, acestia avand 75% reducere pentru unele dintre stilurile pentru Arena ZR380 si MTL Cerberus, deci le puteti cumpara la un pret aproape “de nimic”.

“Du-te la South Los Santos săptămâna aceasta și obțineți de trei ori beneficiile din cea mai cunoscută reședință a Maze Bank Arena – este vorba de tripla GTA $ și RP pentru Arena War Series. În Arena War, concurenții se luptă prin nouă variante diferite de luptă bazată pe automobile într-un sortiment de vehicule Arena Contender, câștigând puncte Arena pentru a îmbunătăți și modifica aceste mașini de rulare prin atelierul Arena.”

GTA 5 are deci foarte promotii interesante si surprize pentru jucatorii din intreaga lume, toate fiind disponibile pana in data de 8 aprilie, deci inca mai aveti cateva zile la dispozitie pentru a va bucura de ceea ce a pregatit Rockstar Games, inainte sa vina alte promotii.