Huawei P40 Pro Plus: Explicatia COPIERII Telefoanelor Samsung

Huawei P40 Pro Plus are explicat design-ul foarte similar cu cel pe care-l au telefoanele Samsung din seriile S10 si S20, iata ce a stat in spatele deciziei.

0

Huawei P40 Pro Plus samsung

Huawei P40 Pro Plus, la fel ca si celelalte modele din serie, copiaza telefoane companiei Samsung, fie ca e vorba despre ecran, fie ca e vorba despre carcasa, design-urile se intrepatrund fara discutie. Desi inainte de lansarea seriei nu stiam care e motivul din spatele acestei decizii, ei bine iata ca acum avem si o explicatie pentru motivul din cauza caruia Huawei P40 Pro Plus, si celelalte modele, au un design atat de similar cu cel al produselor Samsung.

Huawei P40 Pro Plus are integrat in exclusivitate un ecran OLED produs de catre cei de la Samsung, iar asa se explica de ce vorbim despre o copiere totala a design-ului acestuia. Pentru Huawei P40 Pro sunt folosite ecrane OLED de la Samsung, BOE, si LG, astfel ca in final coreenii castiga niste bani de pe urma celor de la Huawei, insa nu prea multi pentru ca noua lor serie de telefoane nu e chiar atat de cautata fara aplicatiile si serviciile de la Google.

Huawei P40 Pro Plus: Explicatia COPIERII Telefoanelor Samsung

Huawei P40 Pro Plus, la fel ca si modelul Pro, erau in centrul unor zvonuri care spuneau ca doar BOE si LG vor furniza ecranele OLED, insa se pare ca Samsung este un partener de nadejde pentru chinezi. Huawei P40 Pro Plus este un telefon care aduce tot ceea ce a putut implementa mai bun Huawei intr-un telefon pe care sa-l vanda in lumea intreaga, dar din pacate fara aplicatiile si serviciile de la Google ramane inferior fata de toate celelalte de pe piata.

“Cel mai mic este un ecran P40 cu un ecran de 6,11 inci furnizat de BOE din China. P40 Pro a venit cu un ecran de 6.58 inch și P40 Pro +, un ecran de 6.58 inch. Ambele caracteristici sunt proiectate curbe 3D. LG Display, BOE și Samsung Display au furnizat P40 Pro, în timp ce ecranele P40 Pro + au fost furnizate exclusiv de Samsung.”

Huawei P40 Pro Plus este si un telefon foarte scump, costand chiar mai mult decat Samsung GALAXY S20 Ultra, desi in esenta diferentele nu sunt substantiale in comparatie cu produsul coreenilor. Interesant este totusi faptul ca Huawei P40 Pro Plus foloseste componente de la Samsung, si nu exclusiv de la chinezii de la BOE, semn ca patriotismul merge totusi doar pana unde e limitata tehnologia care poate fi folosita in telefoanele mobile.

Huawei P40 Pro Plus va ajunge in magazinele din toata lumea in perioada urmatoare, si vom afla de la experti cam cat de bun e ecranul in comparatie cu cel al Samsung GALAXY S20 Ultra.