Samsung GALAXY Note 20: Prima CONFIRMARE pentru Schimbari

Samsung GALAXY Note 20 are parte astazi de prima confirmare pentru schimbarile care vor veni odata cu lansarea sa, iata ce ni se prezinta in premiera.

Samsung GALAXY Note 20 carcasa

Samsung GALAXY Note 20 are astazi parte de o prima confirmare pentru schimbarile mari care vor veni in raport cu seria anterioara, iar ele sunt, desigur, cele asteptate de catre toata lumea. Mai jos puteti vedea un prototip de carcasa pentru un Samsung GALAXY Note 20 facut de catre un partener al Samsung care produce carcase LED View pentru actualele modele de pe piata, el pregatindu-se pentru lansarea viitoarelor modele pregatite de coreeni.

Samsung GALAXY Note 20 are confirmat de catre acest partener al Samsung faptul ca va avea intr-adevar un design foarte similar cu cel al seriei S20, adica vom vedea acea camera mare integrata in carcasa. Avand in vedere ca unele zvonuri aparute in ultimele zile ne-au spus faptul ca Samsung GALAXY Note 20 va avea aceleasi componente interne precum telefoane din seria S20, e normal ca si design-ul sa fie foarte similar intre cele doua serii ale coreenilor.

Samsung GALAXY Note 20: Prima CONFIRMARE pentru Schimbari

Samsung GALAXY Note 20 carcasa prototip

Samsung GALAXY Note 20 va avea un design care combina influente din seria anterioara Note, dar si din seria S20, deci vom avea parte de un telefon cu un look familiar, dar si componente cunoscute. Avand in vedere ca si seria Samsung GALAXY Note 20 va fi compusa din mai multe modele, e de asteptat ca si camerele sa fie diferite pentru fiecare in parte, insa design-ul pentru carcasa n-ar trebui sa fie diferit fata de ceea ce vedem chiar si in imaginea de mai sus.

Samsung GALAXY Note 20 ar urma sa fie si usor mai mare decat modelul din cursul anului trecut, dar diferenta nu va fi una foarte mare, ci de doar cativa milimetri intre modele. E foarte posibil ca acest lucru sa se datoreze faptului ca era nevoie de spatiu in carcasa pentru includerea noii camere, iar asa Samsung GALAXY Note 20 n-ar trebui sa mai incapa in carcasele pentru modelele de anul trecut, ecea ce se cam intampla cu fiecare model nou.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat in cursul lunii august de catre cei de la Samsung, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot atunci, pana la final de luna, dar o data clara nu e cunoscuta inca.