Telekom: Lovitura MAJORA pentru DIGI, Anuntul Facut Astazi

Telekom surprinde Romania cu o lovitura uriasa data celor de la DIGI, iata ce anunt a facut grupul de telecomunicatii pentru toti cei din tara.

Telekom nelimitat

Telekom a facut astazi un anunt care ii va face pe multi romani sa se intrebe foarte serios daca ar trebui sa aleaga serviciile de la Digi, sau mai bine se uita la ceea ce are de oferit grupul detinut de germani. Mai exact, Telekom a anuntat astazi ca le ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a comanda doua cartele Mobil Nelimitat la pret de una, adica doar 29 de LEI, acestea putand fi livrate la usa clientilor in mod gratuit, totul chiar de acum.

Telekom a lansat oferta Mobil Nelimitat pentru clientii din Romania cu ceva timp in urma, insa cum o extinde si ofera doua cartele la pret de doar 29 de LEI, ceva ce niciun alt operator nu mai are. Puteti vedea in mesajul de mai jos de la Telekom cam ce primesc clientii, adica internet 4G, minute, si SMS-uri nelimitate la pretul de doar 29 de LEI pe luna, ceva ce nici macar DIGI nu ofera in momentul de fata pentru cei care vor sa devina clienti.

Telekom: Lovitura MAJORA pentru Digi, Anuntul Facut Astazi

Telekom a inceput anul cu o campanie puternica pentru a incepe sa recastige cat poate din milioanele de clienti pierduti in Romania in ultimii ani, multi plecand cel mai probabil prin portare la DIGI. Telekom are o oferta de portare mai buna decat cea de la DIGI, iar acum ofera inclusiv motive si mai bune de a alege cartelele preplatite de la ei, Orange si Vodafone neavand in momentul de fata ceva similar pentru clientii din tara.

Ce poate fi mai mult decât nelimitat? De două ori nelimitat. De azi, la Telekom găsești pachetul Mobil Nelimitat: 2 în…

Publicată de Telekom Romania pe Vineri, 3 aprilie 2020

Telekom ofera de ceva vreme posibilitatea de a comanda o cartela Mobil Nelimitat cu livrare gratuita, ele fiind disponibile inclusiv in multe supermarket-uri si hypermarket-uri din Romania. Avand in vedere ca in plina pandemie de Coronavirus nu e indicata calatoria catre diverse magazine din tara, decizia de a comanda acasa o cartela de la Telekom ar putea fia una dintre cele mai bune pe care le fac oamenii care vor internet, SMS, si minute nelimitate.

Telekom nu are totusi una dintre cele mai bune retele de internet din Romania, asa ca acel internet mobil nelimitat ar putea avea totusi viteza mica, si e bine sa fiti pregatiti pentru asta.