DACIA Duster 3: Schimbarea URIASA, Surpriza pentru Romani

DACIA Duster 3 ar putea veni cu o schimbare foarte mare la care nu se asteptau romanii pana acum, iata ce plan surprinzator ar avea producatorul din Mioveni.

DACIA Duster 3 electric

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de masina pe care cei de la DACIA il au chiar acum in dezvoltare, iar dupa cum ii sugereaza si numele, va inlocui versiunile actuale, si va veni cu mari schimbari. Conform informatiilor aparute in presa internationala, DACIA Duster 3 este in dezvoltare pentru lansare undeva pe la jumatatea acestui deceniu, un an clar nefiind dezvaluit inca, dar este foarte clar faptul ca nu e un model pe care-l vom vedea foarte curand.

DACIA Duster 3 ar putea veni totusi cu o surpriza neasteptat de mare, informatii vehiculate de catre diversi jurnalisti si youtuberi straini afirmand ca e posibil ca acest model sa fie disponibil in versiune 100% electrica, sau hibrid, fara cele de acum. Un DACIA Duster 3 care sa nu fie vandut in versiuni diesel si benzina separat de cele electrice si hibrid este greu de crezut, chiar daca vorbim despre o masina care ar trebui sa fie prezentata peste vreo 5 ani, cel mai devreme.

DACIA Duster 3: Schimbarea URIASA, Surpriza pentru Romani

DACIA Duster 3 are sanse foarte mici sa nu apara si cu motoare exclusive pe benzina si motorina, iar daca DACIA ar decide sa renunte complet la ele, si-ar asuma un risc foarte mare, cel putin in Romania. Da, DACIA Duster 3 ar putea fi oferita in versiuni de combustibil cu GPL, doar cu GPL, in versiune hibrid, sau 100% electrica, dar pare greu de crezut ca versiunile diesel si pe benzina ar putea disparea complet in doar 5 ani, indiferent ce se face prin alte tari europene.

DACIA Duster 3 va fi o masina ieftina, si e cam greu sa oferi doar modele hibrid sau 100% electrice la preturile la care sunt vandute acum modelele pe benzina, sau diesel. Chiar daca exista zvonuri ca DACIA s-ar gandi sa ofere DACIA Duster 3 doar in versiuni care sunt 100% electrice, sau doar hibrid, nu cred ca acest lucru se va intampla, deci n-ar trebui sa va faceti griji.

DACIA Duster 3 ar putea fi oferita si in versiuni 100% electrice, sau hibrid, dar acestea vor fi cu mult mai scumpe decat modelele pe benzina, diesel, sau chiar cele cu GPL.