Samsung GALAXY S20: UMILINTA la care Nimeni nu se Astepta

Samsung GALAXY S20 a adus o umilinta la care nimeni nu se astepta, totul venind ca o foarte mare surpriza, efectele fiind resimtite in Europa, si Romania.

Samsung GALAXY S20 UMILINTA

Samsung GALAXY S20 incepe sa devina o serie controversata de telefoane, iar asta din cauza deciziilor care au fost luate de catre compania Samsung pentru modelele pe care le-a pus deja in vanzare. V-am spus acum cateva saptamani ca unii dintre fanii companiei Samsung au initiat o petitie prin care i-au cerut sa renunte la chip-urile Exynos din seria Samsung GALAXY S20, dar si din viitoarele modele de telefoane pentru ca sunt inferioare celor de la Qualcomm.

Samsung GALAXY S20 este vandut cu chip-uri Exynos in Europa, si unele parti din Asia, iar acum aflam ca si echipa care a dezvoltat aceste componente s-a simtit umilita de decizia ca ele sa nu fie folosite in Coreea de Sud. Aceste chip-uri Exynos 990 au fost dezvoltate in Coreea de Sud de catre ingineri de la Samsung, insa compania a luat decizia ca ele sa nu fie folosite in modelele Samsung GALAXY S20 vandute acolo deoarece performantele ar fi fost prea slabe.

Samsung GALAXY S20: UMILINTA la care Nimeni nu se Astepta

Samsung GALAXY S20 este prima serie de telefoane premium de la coreeni care nu este vanduta in Coreea de Sud cu chip-uri Exynos, iar asta i-a facut pe inginerii care au lucrat la ele sa se simta umiliti. Se pare ca unii au incercat chiar sa convinga Samsung sa foloseasca aceste chip-uri Exynos in seria Samsung GALAXY S20, insa nimic nu a putut convinge conducerea sa ia aceasta decizie, si desigur ca felul in care au gandit lucrurile a fost unul bun.

“O varietate de povești curg în interiorul și în afara Samsung despre acest incident. Practic, există numeroase evaluări conform cărora performanța „Exynos 990” nu a îndeplinit așteptările. Există, de asemenea, zvonuri potrivit cărora angajații Diviziei LSI System se simt „umiliți”. “Funcționarii Diviziei LSI Samsung Electronics System au mers la divizia wireless și au încercat să schimbe decizia, dar nu au putut-o inversa.” Recent, există o așteptare extremă ca „Samsung Electronics să renunte în cele din urmă la Exynos”.”

Samsung GALAXY S20 este totusi vandut in principalele piete europene, inclusiv in Romania, cu chip Exynos 990, asta desi Samsung a considerat ca nu e destul de bun pentru Coreea de Sud. Practic, Samsung GALAXY S20 face rabat la performante pentru unii clienti, si ofera performante de top pentru altii, iar asta ii cam lasa pe unii intr-un foarte mare dezavantaj desi platesc chiar mai mult pe telefoane in comparatie cu cei din alte zone.

Samsung GALAXY S20 nu va fi singura serie de telefoane in care lucrurile vor sta asa, iar asta pentru ca Samsung GALAXY Note 20 va fi urmatoarea in care inginerii coreenilor vor avea parte de umilinta.