GTA 6: Vestea PROASTA de la un Actor Partener al Rockstar

GTA 6 avertizare

GTA 6 este in proces de dezvoltare in momentul de fata, acest lucru fiind cat se poate de sigur, insa pe masura ce ne apropiem de dezvaluirea sa, iata ca incep sa apara tot felul de informatii mai mult, sau mai putin, bune pentru toata lumea.

GTA 6 are astazi o veste proasta venita de la un actor care a lucrat pentru Rockstar Games la un personaj existent in GTA 5, acesta fiind intrebat daca Vice City e o locatie pentru noul joc, dar a spus ca lumea n-ar trebui sa creada toate zvonurile care apar pe internet.

GTA 6 are aceasat veste proasta venita de la Shawn Fonteno, omul din spatele personajului Franklin Clinton, avertizarea sa dand de inteles ca e posibil ca informatiile aparute pana acum in legatura cu noul joc sa fie intr-o mare masura complet false.

GTA 6 a avut Vice City anuntata ca una dintre locatiile principale in care urmeaza sa se desfasoare actiunea din titlu, insa actorul da de inteles ca s-ar putea sa fie totul gresit, iar desi nu se stie daca el lucreaza cu Rockstar la noul joc, e foarte posibil, din moment ce a lucrat la cel vechi.

“Ei au spus că GTA 6 va fi stabilit în Vice City … cum pot primi oamenii toate aceste informații despre ce va fi ceea ce va fi? Oamenii, nu înțelegeți – nu credeți nimic din ceea ce vedeți pe Internet [despre GTA 6].”

GTA 6 nu a avut pana acum niciun fel de informatii oficiale dezvaluite de catre cei de la Rockstar Games, insa asteptarile sunt foarte mari in continuare, astfel ca e foarte posibil sa aflam foarte curand informatii oficiale de la companie.